Herkese merhaba.
Yaklaşık bir senedir kol saatleriyle eğleniyorum, hoşuma gidenleri değişik değişik takıp kendimce bir hobi sürdürüyorum. Bu işin nasıl başladığını hatırlamıyorum. Bir eşim dostum beni buna sokmadı, üstelik ben de bir arayışta değildim. Adeta göklerden bir çağrı geldi, ben de kapıldım gidiyorum. Tabi bu iş bir süre sonra tek başına tuhaf oluyor, deli miyim diyorsun. Arkadaşına anlatıyorsun, abi bende Apple Watch var diyor. Eşine anlatıyorsun, sonucu hepiniz biliyorsunuz En sonunda ben de dedim ki bu işin meraklıları acaba nerede takılıyor?
İlginçtir ama TSF forumu çok daha önceden duymuştum. Ama itiraf edeyim ki sosyal medya sonrası yıkıma uğrayan ve terk edilen forumlardan biri zannediyordum ben burayı. O nedenle açıp incelememiştim bile. Bu gün bir sebeple eski yazılanlara bakayım, ne bilgiler varmış, neler konuşulmuş diye başına oturdum. Ve gördüm ki forum hala aktif, hala güncel yazılar ve incelemeler var. Hayret ve sevinç ile üyelik başlattım. Hepinize sevgiler ve tebrikler. Neredeyse tüm forumlar biterken burayı yaşattığınız için.
Koleksiyonum oldukça ufak, karakteri yok ve ucuz parçalardan oluşuyor. Öyle ki koleksiyon demek istemem. Ama bu uğraşa seçtiğim nick gibi bir yolculuk olarak bakıyorum beni nereye götürür bilemediğim. İşin keyfi de orada diye düşünüyorum.
Herkese mutlu günler, iyi forumlar!