TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bayan Hediye Saat Bulova 96R122 Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bayan Hediye Saat Bulova 96R122 Yorum

Mesaj charr » 26 May 2011, 12:42

Merhabalar

Bulova Otomatik 96R122 modelini almayı düşünüyorum. Amazonun sitesinde http://www.amazon.com/Bulova-96R122-Diamond-Accented-Automatic/dp/B001VEHXBI 376 $'a buldum. 300 $ uzerinde fiyatı.

Resim

Makinede Bulova genelde Miyato mekanizma kullanıyor, bunda da Japon mekanizma yazmışlar

Yorum yapabilecek, öneride bulunabilecek kimse var mı?
Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
charr

Re: Bayan Hediye Saat Bulova 96R122 Yorum

Mesaj herofb » 26 May 2011, 13:48

mekanizma falan konusunda bilgim kısıtlı fakat görsel olarak çok güzel ve fiyatına göre iyi duruyor
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Bond » 26 May 2011, 13:50

Charr bildiğim kadarı ile artık Bulovalar Swiss Made değil. Bunun liste fiyat seviyesini biraz marka birazda üzerindeki hehalde swarowski taşlardan dolayı bu aralıkta. Gördüğün gibi yüksek bir indirim oranıda verilmiş. Dediğin gibi Miyotalı olması muhtemel. Tamamen zevk meselesi mother of pearl kadran ve kollar fena durmamış. 33mm bir modelmiş. Kullanacak kişinin gözünden bakmak biraz zor, en iyi kararı tanıdığın için sen verirsin. Şu an benzer model direk aklıma gelmedi ama bu tarzlarda biraz daha düşük fiyatları ile Invicta veya Guess modellerinde benzer saatler olması lazım. Bazı modelleri güzel kendi fiyat seviyesinde, Guess Prism ve diğer seri modellerinede bir bakabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj charr » 26 May 2011, 14:17

evet dediğiniz gibi swiss made değil, bende bir modeli var onda miyato mekanizma var. Görsel olarak cazip etti yoksa mekanizma konusunda fiyatına göre daha iyi makineler bulunabilir belki. Bu kalbin içersindeki yerde balans var döndükçe kalp atıyormuş gibi duruyor, zaten o cezbetti beni :) Invicta ve Guess'e de bir daha göz atayım. Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
charr

Mesaj Tolgi06 » 26 May 2011, 14:56

charr istersen Citizen'in eco-drive mekanizmalı saatleri var daha uygun fiyatlara(taşlı vs.).Ben anneme Citizenin mother of pearl kadranlı ve taşlı bir modelini almıştım(o da eco-drive mekanizmalı ve chronolu) 1.5 yıldır kullanıyor.Fakat otomatik olmadığı için skeleton değil tabii ki.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj uzbey33 » 26 May 2011, 15:13

aynı mekanizmaya sahip benzer bir saat:

http://cgi.ebay.com/Ladies-INVICTA-AUTO ... 5ae097da0e
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj charr » 27 May 2011, 11:32

citizende gönlüme göre birşey bulamadım ama sayın invictas'ın verdiği link beni derinden etkiledi :) gönlüm bulova'da aklım diyorki o kadar para verilmez. (verecek olsam geçen Maurice'in klasik bir modelinde indirim vardı jomashopta 300$ swiss automatic makineye şimdi bulamıyorum gerçi de) Yorumlarınız için teşekkür ederim. 2 ay zamanım var bakmaya devam :)
Kullanıcı avatarı
charr

Mesaj rakun » 31 May 2011, 09:20

charr ben de çok beğendim bu saati. Eşime mekanik saat bakıyordum, senin linki görünce şöyle bir elime alıp incelemek için bir saatçiye gittim. Saatin sadece kordonu farklıydı, saat birebir aynı görünüyordu. Eleman pek bilgili değildi sanırım, mekanizmaya isviçre taşlara da pırlanta dedi :) Bilmiyorum belki de bulova aynı saatten biri ucuz diğerini pahalı mı yapıyor acaba? Fiyatı 900 küsür frank. Yani ben de almayı düşünüyorum bunu ama, amazondan alırsak Türkiye'ye giriş gümrük vs. sorunu yaşar mıyım?
Kullanıcı avatarı
rakun

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 127 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners