TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Jacques Lemans F-5042D, 1-1416B, 1-1382A Arasında Tercih

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Aşağıdaki Üç Saatten Hangisi Gözünüze Daha Hoş Geliyor?

Suzuka
14
50%
Silverstone
6
21%
Lugano
8
29%

Toplam oy : 28

Re: Jacques Lemans F-5042D, 1-1416B, 1-1382A Arasında Tercih

Mesaj Frax » 24 May 2011, 18:25

Omega, Longines, Tag Heuer arasında seçim yapmayı düşünürken bunlar nereden çıktı merak ediyorum doğrusu :) Kendinize değil de başkasına alıyorsanız Suzuka ama kendinize alıyorsanız kesinlikle hiçbiri.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Archezia » 24 May 2011, 18:25

Evet bunlar biraz spor kaçıyor hocam. Hediye falan alacaksınız heralde. Bunların arasından bence en sağdaki yani Lugano güzel. Daha büyük olanından bir arkadaşımda vardı ve güzel duruyor yani spor, şık bir saat. Renk kombinasyonu da güzel ayrıca...
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj punk » 24 May 2011, 18:31

Bu üçünden biri olmak zorundaysa ben de Lugano diyor ve Archezia'ya katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj sedir » 24 May 2011, 18:39

Her cümle, kelime, nokta, virgül ve ifadeyi takip ediyor ve değerlendiriyorum.
Şimdilik yorum yok.
Sağolun arkadaşlar.
Bu arada sayımlarıma göre punk veya Archezia Lugano modelini beğendiklerini belirttiler ama biri oy vermedi. Çünkü ben oylamayı görebilmek için bir oy vermek zorundaydım, onu da ya şunda ya şunda yapıp Lugano'ya vermiştim. Fikir sahipleri oy için de bir tık'ı esirgemesinler lütfen.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj razz » 24 May 2011, 18:44

Ben tercihimi Suzuka'dan yana kullanırdım.. Koyu renk kadran üzerine sarı indeksleri, klasik kronograf dizilimi, dalgıç tipi bezeli ve Tissot PRC200 serisini anımsatan ( ancak Tissot'unkinden daha kaliteli olduğundan emin olduğum ) bileziği ile bence diğer modeller arasından açık ara ile ayrılan bir saat.. Kusur olarak söyleyebileceğim yegane unsur, özellikle ayar tepesi etrafındaki muhafazların ( crown guards ) biraz geniş dizayn edilmesi ile birlikte olması gerekenden daha küçük görünen krono butonları olabilir..

Lugano malesef alışılmışın dışında ( otomobil ön paneli gibi ) dizlimiyle farklılık yaratma çabasında olan ancak kontrastı düzgün kullanamayan ve beyaz ağırlıkta olduğu için turuncu detayları görünmez hale getiren kadranı ile bana " ne varsa klasikte var.. " diye düşündürmekten öteye gidemiyor..

Silverstone ise F1 gibi iddialı ve dinamik bir konsepte -aynı ürün gamının diğer modellerinden farklı olarak- azami nispette sade bir yaklaşımda bulunması ve biraz zorlama görünen bilezik dizaynıyla sınıfta kalan diğer yarışmacımız..

Oyum Suzuka'ya..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Bond » 24 May 2011, 19:01

sedir yazdı:Çünkü ben oylamayı görebilmek için bir oy vermek zorundaydım, onu da ya şunda ya şunda yapıp Lugano'ya vermiştim. Fikir sahipleri oy için de bir tık'ı esirgemesinler lütfen.

Anketi görmek için oy vermeye gerek yok. Sonuçlar yazıyor hemen altta, oy vermeden önce ona basarak sonuçlar görülebilir ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sedir » 24 May 2011, 19:27

Bond yazdı:
sedir yazdı:Çünkü ben oylamayı görebilmek için bir oy vermek zorundaydım, onu da ya şunda ya şunda yapıp Lugano'ya vermiştim. Fikir sahipleri oy için de bir tık'ı esirgemesinler lütfen.

Anketi görmek için oy vermeye gerek yok. Sonuçlar yazıyor hemen altta, oy vermeden önce ona basarak sonuçlar görülebilir ;)

Bilmiyordum. Oy verkeden görünmüyor diye düşünmüştüm.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj punk » 24 May 2011, 19:28

Genellikle yorum yapıp ankete tıklamayı unutuyorum. Kusura bakılmasın lütfen...
Kullanıcı avatarı
punk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners