Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
serqensoylu » 26 Haz 2022, 02:14
Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşım hediye olarak Armani saat almış. Moda markası saatlerin fason üretim olup çok iyi olmadığını biliyorum ama hediye işte

biraz nette bakınca genelde üretimini Fossil’in yaptığı yazıyor. Saat hakkında bilgisi olan var mı işi saat olan markalar kadar kalite beklentim yok tabi ki fakat genel olarak nasıldır acaba ?
-

serqensoylu
-
hlkshnr » 26 Haz 2022, 12:47
Hediye güzeldir. Yerinizde olsam detayları kurcalamam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

hlkshnr
-
-

depechemode
-
depechemode » 28 Şub 2023, 13:55
9 Yıldır kullanıyorum. Ses yapma yok gevşek değil, oturaklı bir hissiyat var. Sadece biraz ağır. Beyaz saat kullanmak isteyen içinde ideal. Çizilme ve renk atma olayı yok. Yüksekten beton zemine düşerse kırılma olabilirmi bilmiyorum. Birkaç kez düşürdüm birşey olmadı. Geçen yıl aldığım siyah seramik saatimde var. O daha hafif belki farklı bir teknoloji ile yapılmıştır. AR 70002
-

depechemode
-
prx » 01 Mar 2023, 10:34
Fossil bendede var safir cami olsaydı daha iyi olurdu.cunku her pil değişiminde cam kapak ciziliyo.ben bir tane bhpc almıştım.bundan 12 sene önce resmini de paylaşacağım.2 sene taktim sonra pili bitti unuttum saati.10 yıl kadar eski pil içinde durdu.daha yenilerde taktim.calismaya devam.ama bir omeganın pili aktığını duydum.az bir surede.5 yılı doldurmadan kaliteli otomatiklerin birden durup çalışmadığına da şahit oldum.bu bozulma kavramı biraz karışık.ama kalite yönünden saatler arasında farklar var kesinlikle.
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Prx; Battı balık yan going.
-

prx
-
depechemode » 01 Mar 2023, 13:39
prx yazdı:Fossil bendede var safir cami olsaydı daha iyi olurdu.cunku her pil değişiminde cam kapak ciziliyo.ben bir tane bhpc almıştım.bundan 12 sene önce resmini de paylaşacağım.2 sene taktim sonra pili bitti unuttum saati.10 yıl kadar eski pil içinde durdu.daha yenilerde taktim.calismaya devam.ama bir omeganın pili aktığını duydum.az bir surede.5 yılı doldurmadan kaliteli otomatiklerin birden durup çalışmadığına da şahit oldum.bu bozulma kavramı biraz karışık.ama kalite yönünden saatler arasında farklar var kesinlikle.
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resimde polo saat var. Bende de polo bir saat var. 2009 yılında almıştım. Problemsiz çalışıyor. Polo saatlerin mekanizması miyotodur.
-

depechemode
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetemin, alicem, Alpine, autograph, Cimuanos, ErgunCilesiz ve 25 misafir