襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
uky86 » 19 Ara 2022, 15:29
Keyifli zamanlar g繹stersin
ANE-LX1 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
instagram---> @eusakessoy-@uky_co
-

uky86
-
- Kay覺t: 17 Au 2022, 14:57
monopusher » 19 Ara 2022, 15:38
muratcan87 yazd覺:monopusher yazd覺:Biel bienne duymutum z羹rihteyken 癟ok var demilerdi saat癟i orda
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Aynen Rolex 羹retim yap覺yor, Swatch Group, Omega, Hamilton gibi markalar覺n genel merkezi ve 羹retimi orada. Ayr覺ca 襤svi癟re Saat Federasyonu da orada. Le Locle'yi de katarsak hatta Zenith, Ulsyee Nardin, Mido, Montblanc, Certina, Zodiac, Favre-Leuba, Universal Geneve gibi markalar da oralarda. Patek Philippe, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre, Chopard, Piaget, Breguet, Blancpain gibi en 羹st markalar覺n yer ald覺覺 Cenevre - La Vallee de Joux ekseni ile birlikte 襤svi癟re'nin en 繹nemli saat癟ilik merkezi Le-Locle - Biel/Bienne ekseni bu anlamda.
stad maallah 癟ou isvii癟reliden daha iyi biliyorsun oralar覺 [emoji3]
the difference is to be sharper than anyone else.
-

monopusher
-
- Kay覺t: 05 Oca 2019, 21:36
muratcan87 » 19 Ara 2022, 23:01
monopusher yazd覺:muratcan87 yazd覺:monopusher yazd覺:Biel bienne duymutum z羹rihteyken 癟ok var demilerdi saat癟i orda
Aynen Rolex 羹retim yap覺yor, Swatch Group, Omega, Hamilton gibi markalar覺n genel merkezi ve 羹retimi orada. Ayr覺ca 襤svi癟re Saat Federasyonu da orada. Le Locle'yi de katarsak hatta Zenith, Ulsyee Nardin, Mido, Montblanc, Certina, Zodiac, Favre-Leuba, Universal Geneve gibi markalar da oralarda. Patek Philippe, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre, Chopard, Piaget, Breguet, Blancpain gibi en 羹st markalar覺n yer ald覺覺 Cenevre - La Vallee de Joux ekseni ile birlikte 襤svi癟re'nin en 繹nemli saat癟ilik merkezi Le-Locle - Biel/Bienne ekseni bu anlamda.
stad maallah 癟ou isvii癟reliden daha iyi biliyorsun oralar覺 [emoji3]
Seviyorum 羹stad, gitmiken de geziyorum. Firmalar覺n 癟覺kt覺覺 yerleri g繹r羹p tarihini ve o b繹lgeye etkisini g繹rmek 癟ok keyifli. 襤nsan覺n markalara bak覺 a癟覺s覺n覺 da 癟ok癟a deitiriyor.
-

muratcan87
-
- Kay覺t: 17 Tem 2017, 14:20
haylo » 20 Ara 2022, 11:24
Hem kordon/saat hem gezi ii s羹per olmu.
-

haylo
-
- Ya: 36
- Kay覺t: 29 Au 2014, 10:47
muratcan87 » 20 Ara 2022, 12:36
haylo yazd覺:Hem kordon/saat hem gezi ii s羹per olmu.
ok teekk羹rler, y覺lba覺 hediyesi oldu bana

-

muratcan87
-
- Kay覺t: 17 Tem 2017, 14:20
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: monsieur, Mtn ve 283 misafir