razz yazdı:Frax;Üstünde Rolex yazsaydı muhtemelen ikinci el de IWC'den en az 1.5x daha fazla fiyata sahip olurdu, bileziği malzeme ve işçilik açısından Seiko 5 bileziğinden biraz hallice olurdu, cam'ında asla AR kaplama olmazdı ve evet ben onu alırdım..
Jazz; Saati gördüğümde zaten bir müşteri için ayrılmıştı ve fiyat IWC özelinde ikinci el için yüksek bir fiyattı.. Ancak tüm bunların dışında saat gerçekten kalite kavramına referans olabilecek işçiliğe sahip..
winterdrops yazdı:razz yazdı:Frax;Üstünde Rolex yazsaydı muhtemelen ikinci el de IWC'den en az 1.5x daha fazla fiyata sahip olurdu, bileziği malzeme ve işçilik açısından Seiko 5 bileziğinden biraz hallice olurdu, cam'ında asla AR kaplama olmazdı ve evet ben onu alırdım..
Jazz; Saati gördüğümde zaten bir müşteri için ayrılmıştı ve fiyat IWC özelinde ikinci el için yüksek bir fiyattı.. Ancak tüm bunların dışında saat gerçekten kalite kavramına referans olabilecek işçiliğe sahip..
Razz Rolex'in bilezik işçiliği Seiko'dan biraz iyi derken espirimi yapıyordun yoksa ciddimisin? Hani şu yüzden soruyorum ben foruma üye olduğumdan beri Rolex tepeden tırnağa işçiliğinin mükemmel olması yüzünden övgüler aldığı için şaşırdım o yüzden yani.![]()
Acil doyurucu bir cevap vermezsen kafamdaki Rolex algısı tamamiyle yıkılmak üzere
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 483 misafir
|
||||||||||||||