Çok teşekkür ederimmturann yazdı:beratd yazdı:Selamlar geçen hafta aldım Cezbedici:)
SM-N975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle kullanın [emoji106]

Çok teşekkür ederimmturann yazdı:beratd yazdı:Selamlar geçen hafta aldım Cezbedici:)
Güle güle kullanın [emoji106]
bizde popüler olmayan bir model ondan sanırım,ben farklı model versatil tarzı bi model ararken railmaster a denk geldim bayıla bayıla aldım yani çok hoşuma gitti [emoji7] Longines HydroConquest grey seramik olanı kullanıyordum daha önce oda güzel saat 43 mm yazın çok konforsuz du,bu 40 mm bileğime tam boyda uygun oldu işçilik bilezik kalitesi bariz belli çok rahat bileğimde yok gibi şuanHcs001 yazdı:Güzel saat, baya bir düşünmüştüm yüzde 30 larda indirim veriyorlardı bu modele ancak bu indirimi speedmaster için alamamıştım. Her ikiside omega neticede. Yerine Longines hydro almıştım.
teşekkürler daha iyisi bileğinizde olsunHcs001 yazdı:Bilezik kalitesi ve işçiliği çok iyi bu saatin, kadranı çok hoşuma gitmişti. Bu saatin yanında longines çok vasat tabi. Güle güle kullanın. Hayırlı olsun
Güzel saat cidden denim dokunuşu harika güle güle kullanın bende alacak olsam sm300 harici kesin bu modeli alırdımberatd yazdı:teşekkürler daha iyisi bileğinizde olsunHcs001 yazdı:Bilezik kalitesi ve işçiliği çok iyi bu saatin, kadranı çok hoşuma gitmişti. Bu saatin yanında longines çok vasat tabi. Güle güle kullanın. Hayırlı olsun
Teşekkürler diver lardan sıkılmıştım artık değişik farklı olsun dedim görür görürmez ısındım aldım çok memnunumHeesh yazdı:Güzel saat cidden denim dokunuşu harika güle güle kullanın bende alacak olsam sm300 harici kesin bu modeli alırdımberatd yazdı:teşekkürler daha iyisi bileğinizde olsunHcs001 yazdı:Bilezik kalitesi ve işçiliği çok iyi bu saatin, kadranı çok hoşuma gitmişti. Bu saatin yanında longines çok vasat tabi. Güle güle kullanın. Hayırlı olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Certus, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], sphinx ve 213 misafir
|