TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺ndan Misafirlerim ve Saatleri..

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Yurtd覺覺ndan Misafirlerim ve Saatleri..

Mesaj razz » 16 May 2011, 13:26

Yakla覺k 5 g羹nd羹r, temsilciilini yapt覺覺m Avustralya merkezli irketin yetkilileri ve in'e yapt覺覺m覺z ihracatlar覺n direkt al覺c覺 irketinin m羹d羹r羹 ve m羹d羹r yard覺mc覺s覺yla beraberdim.. 襤 a覺rl覺kl覺 g繹r羹melerimizin aras覺nda saat, otomobil vb. mevzulu sohbetlerimiz de oldu..

Uzak Dou'da da saat 繹nemli bir prestij 羹r羹n羹.. Kalem, 癟akmak gibi aksesuvarlar da yine bu konuda alt bal覺k olarak tan覺mlayabileceimiz 羹r羹nler ancak saatin yeri ayr覺.. in'li misafirlerim de kendi k羹lt羹rel seviyeleri ve sosyal stat羹lerinden beklendii ekilde bu konuya gereken 繹zeni g繹steren insanlard覺..
Kardeimin 癟al覺t覺覺 ve T羹rkiye'nin en b羹y羹k irketlerinden biri olarak kabul edebileceimiz kurumda g繹rev yapan ve st D羹zey Y繹netici titrine ramen sahte Rolex takan, takt覺覺 yetmezmi gibi bir de her f覺rsatta bu hareketiyle gurur duyup " Ben bir saate o kadar para verecek kadar enayi miyim..? " diye gezen, 癟akma i adamlar覺"ndan deillerdi 繹zetle.. ( avatardaki adam konuuyor beyler.. )

Grubun saatlerinden bahsedecek olursak; Temsilciliini yapt覺覺m irketin genel m羹d羹r羹 ( G羹ney K覺br覺s as覺ll覺 Avustralya'l覺 ), benim tavsiyem 羹zerine ald覺覺 Omega PO 45mm. ( Orange ) tak覺yordu.. Bel癟ika ofisimizin m羹d羹r羹 ( Avustralya'l覺 ) ise biraz da genel m羹d羹re yaranman覺n umuduyla yeni ald覺覺 Omega PO 45mm. ( Black ) takm覺t覺.. in'li misafirlerimiz ise tercihlerini Omega SpeedMaster Moon Watch, Platinum ve Limited Edition bir Blancpain ve yine 18K Rose Gold ve mark繹rlerinde p覺rlantalar bulunan bir Omega DeVille Prestige Co-Axial'dan yana kullanm覺lard覺..

Daha 繹nce g繹rmediim ve ger癟ekten 癟ok 覺k bulduum 18K Omega DeVille sahibi Mr.Pan'in bileindeyken;

Resim

Bu arada ara癟 tercihleri de u ekilde;

Omega PO 45mm Black - Mercedes C Klasse
Omega PO 45mm Orange - Mercedes Benz S Klasse
Blancpain BMW X3
Omega SpeedMaster Moon BMW 5 Series
Omega DeVille Prestige Small Second VW Passat
En son razz taraf覺ndan 16 May 2011, 15:14 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 3 kere d羹zenlendi.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Re: Yurtd覺覺ndan Misafirlerim ve Saatleri..

Mesaj Bond » 16 May 2011, 13:36

Bu vesile ile business associatelerinin saatler hakk覺nda yeni bilgilerde 繹rendiklerine 羹phe yok :D Yanl覺z bu toplant覺da bir kiinin datalar eksik. Nas覺lsa sen ne tak覺yordun diye soracaklar olabilir, 繹nceden ben soray覺m ;)

Bu arada Omega zarif bir model, p覺rlantal覺 ama olduk癟a ufak ekilde kullan覺lm覺lar o y羹zden bling bling havas覺 vermiyor.

Tam detaylar覺n覺 merak edebilecekler i癟in model De Ville Prestige Small Seconds Ref. 4613.35.02. Linki ekliyorum.

:arrow: http://www.omegawatches.com/gents/deville/prestige-small-seconds/46133502
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj razz » 16 May 2011, 13:49

Bond yazd覺: Bu vesile ile business associatelerinin saatler hakk覺nda yeni bilgilerde 繹rendiklerine 羹phe yok :D Yanl覺z bu toplant覺da bir kiinin datalar eksik. Nas覺lsa sen ne tak覺yordun diye soracaklar olabilir, 繹nceden ben soray覺m ;)

Misafirlerimin yeni bilgiler 繹rendiine 羹phe yok zira baya覺 sohbetimiz oldu bu konuda.. Hatta Blancpain'覺n sahibi olan misafirim bir Panerai almak istediini ancak prensip olarak Limited veya Special Edition 羹r羹nleri kullanmay覺 sevdii i癟in karar veremediini s繹yledi.. Panerai'覺n butik say覺labilecek derecede s覺n覺rl覺 羹retimi ve markaya aina olmayanlar覺n ger癟ekten Limited/Special Edition olan modellere ulamas覺 i癟in dier markalara nazaran daha fazla zaman ve arat覺rmaya ihtiya癟 duyduklar覺 d羹羹n羹l羹rse in'li dostumuzun m羹tereddit haline hak vermemek elde deil.. Bunun yan覺nda benimsedii " If it's for everyone than it's not for me " d羹sturu ise ayr覺ca takdire ayan bir duru lakin pratikte ne kadar uygulayabildii ise biraz kar覺覺k ( BMW X3 :D )..

Sevgili Bond; Ben bir Rolex tak覺yordum.. TR'yi gayet iyi bir ekilde temsil ettiimi ve hem saat hem de dier aksesuvarlar konusunda takdir toplad覺覺m覺 s繹yleyebilirim..

Toplamda 6 kii olduumuz i癟in pek tabii kendi arac覺m覺 kullanmad覺m.. Ziyaret boyunca of繹r羹yle beraber kiralad覺覺m VIP donan覺ml覺 Mercedes Vito ara癟tan faydaland覺k.. 覺k ve gayet konforlu bir van'di..
En son razz taraf覺ndan 16 May 2011, 15:17 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 2 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Mesaj Archezia » 16 May 2011, 14:03

Eee sadece Omega fotoraf覺 m覺 var Razz? 襤 g繹r羹mesinde 繹yle toplu bir wristshot alsayd覺k sizden :D

Ayr覺ca " If it's for everyone than it's not for me " d羹sturu cool, haval覺 vs. vs. olabilir belki ama "takdire ayan" diye nitelendirilebilecek bir tav覺r deil bence. 襤mkan覺 olan herkesin akl覺ndan ge癟en bir c羹mle gibi geldi bana. Ama dediin gibi bunu her konuda uygulayabilmek o kadar da kolay deil. Bu arada bu s繹z羹n orjinali 繹yledir;
Wear, Drive and Marry just the Extraordinary- Piranha B羹lent

:D
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullan覺c覺 avatar覺
Archezia

Kay覺t: 20 Haz 2010, 22:41

Mesaj razz » 16 May 2011, 14:27

Archie; asl覺nda Blancpain'覺n da bir fotoraf覺 vard覺 ancak pek net 癟ekemediim i癟in y羹klemedim.. Ha eer SpeedMaster'覺 merak ediyorsan hemen s繹yleyeyim; Just another Speedy.. :D

Bu arada ben genelde standart 羹r羹nler yerine kiiselletirilmi ve/veya s覺n覺rl覺/繹zel 羹retim olanlar覺n覺 tercih eden insanlar覺 takdir ederim.. Maddi imkan bu konuda elbet 繹nemlidir lakin "yeter ve gerek art" da deildir.. Manetlerinde isim/soyisim baharfleri ilenmi bir g繹mlek de pekala bu yakla覺ma g羹zel bir 繹rnektir 8-) buna sahip olmak i癟in de 繹denecek para aa覺 yukar覺 bellidir..
Misafirim kendi 繹ncelikleri dorultusunda elinden geleni yapm覺.. Bana d羹en takdir ve fazlas覺 i癟in tevik.. :thumbup: Ayr覺ca bu d羹stur her paras覺 olan覺n akl覺ndan ge癟seydi ilk mesaj覺mda 繹rnek olarak g繹sterdiim, st D羹zey S覺覺r kavram覺yla tan覺mam覺 olurduk.. ;)

Piranha arkada覺m覺z覺n d羹sturu da pek tabii takdire ayand覺r.. Laf覺m覺z yok :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Mesaj drk » 16 May 2011, 14:30

Biri Blancpain mi dedi? :D Merak ettim ben, modeli neydi?
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj razz » 16 May 2011, 14:49

drk; senin i癟in e-mail at覺p ne olduunu sordum saatin :) Yan覺t 繹yle; Blancpain Villeret Ultra-Slim No Date Platinum..
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Mesaj drk » 16 May 2011, 14:54

Teekk羹rler Razz :) Eskilerden, olduk癟a 覺k bir saat..
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Certus ve 202 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners