Cevap veriyorum
*hep Fenerbahçe'den bahsedilir? (Fenerbahçe camiası kendisini farklı göstermeye çalışıp yaptığı herşeyi eline yüzüne bulaştırdığı için)
*hep Fenerbahçe ile dalga geçilir (Şampiyon olmadan şampiyonluk kutlaması yaptığı, Pendik hezimetini yaşadığı, 30 senedir Türkiye kupasına hasret kaldığı için)
*neden son 5 yılda son maçta 2 şampiyonluk kaybedilmesine rağmen Aziz Yıldırım'ın hakemleri bağladığı söylenir (Hakemler ile uğraşan, sürekli federasyon ve rakip takımların maçları ile ilgilenen adam olduğu için)
*neden birileri 100.yılda ağlayarak hakemlerle şampiyon olmuşken birileri son maçta 8-0 kazanıp şampiyon olmuşken hep Anelka'nın Konya maçından bahsedilir (ilk iki konunun kanıtı yok ama Anelka'nın olayını halen televizyonlarda yada Youtube'da canlı olarak görebilirsin)
*neden rakiplerin daha zor maçları olmasına rağmen hep Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi ihtimali konuşulur (Pendik gibi bir anısı olan takıma karşı 3. lig takımı oynasa yine de puan kaybetme şansı vardır)
*neden tüm branşlarda Fenerbahçe şampiyon olunca vay efendim Ülker vay efendim Acıbadem denir de cafe crown'lar Medical Park'lar Cola Turka'lar hoş görülür. (Bunların hiçbirine anlam veremiyorum)
Fenerbahçe, liglerin rengi, neşesi

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...