TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Türkiye'nin En Kapsamlı Saat Dergisi Saatolog ZOOM Çıktı

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Türkiye'nin En Kapsamlı Saat Dergisi Saatolog ZOOM Çıktı

Mesaj ronin47 » 04 May 2022, 14:31

Eterna yazdı:Eski konuyu canladırayım.Bunu yazmak içim yeni başlık açmaya gerek yok.

Bugün rastladım alayım okurum dedim. Yalan olmasın 200 TL fiyatını görünce vazgeçtim.Yine de ilgisini çeken dostlar olabilir diye paylaşıyorum.

200 tl gerçekten ciddi bi fiyatmış. Amacım kimseyi korumak yada haklı çıkarmak değil, ama bu duruma ilişkin iki önemli faktör var, sizlerle paylaşmak istedim.

İlki Seka'nın özelleştirmesinden sonra ülkemizdeki kağıt üretiminin inanılmaz ölçeklerde düşmesi ve sektörün dışa bağımlı hale gelmiş olması. Zira süreç o kadar sancılı geçti ki özelleştirme sonrasında bazı fabrikalar tamamen kapandığı gibi, bazıları çok uzun süren hukuki süreçler sonunda faaliyetlerine devam edebildi.

İkinicisi ise dünyanın en büyük kuşe kağıt fabrikalarının tedarik zincirindeki aksamalar sonucunda faaliyetlerini sürdüremez duruma gelmiş olması ve kuşe kağıdın fiyatı dünya çapında ikiye üçe katlanması. Bu bilgiyi bu seneki Ankara Kitap Fuarı'nda edindim.

Zaten son zamanlarda dergi fiyatlarını takip edenler dergicilikteki ciddi fiyat artışını kendileri de gözlemlemişlerdir.
Mobilis in Mobili
Kullanıcı avatarı
ronin47

Mesaj mertk » 05 May 2022, 07:50

Ben iki dergiyi de aldım, saatolog zaten katalog gibi pek bir şey yok bence.

Ama big watch book güzeldi.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj Tgm » 05 May 2022, 09:57

Watch Time ve yerlilerden Türkiye'deki saat distribütörlerinin katkılarıyla hazırlanan Saat Dünyası da iyidir. Fakat Saat Dünyası'na bir süredir rastlamıyorum. Watch Plus dergisi çok iyiydi ama maalesef 2016 sonları gibi kapandı.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Önceki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners