TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ürettikleri ilk saati Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye ettiler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Ürettikleri ilk saati Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye ettiler

Mesaj mturann » 09 Nis 2022, 09:57

Tasarlayıp ürettikleri ilk saati Cumhuriyet Başkanımız Erdoğan’a hediye ettiler
Bursa’daki Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mikromekanik Bölümünde okuyan öğrenciler, ürettikleri ilk saati Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etti.
Resim

https://www.trthaber.com/haber/egitim/c ... 70878.html
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilen saatin üretildiği lisede istihdam garantisi

Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Mikromekanik Bölümünde eğitimlerine devam eden öğrenciler, ürettikleri ilk kol saatinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilmesinin gururunu yaşıyor. Öğrenciler "istihdam garantisi" ile okuldan mezun oluyor.
Kentte 1868'de açılan lisenin Makine ve Tasarım Teknolojisi Bölümünde 32 öğrenci eğitim görüyor. İlk öğrenci kabulüne 2019'da başlayan ve Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Saatçi ve İşadamları Derneği (TÜSAD) iş birliğiyle atölyeleri donatılan bölümden mezun olan öğrenciler, TÜSAD ile yapılan protokol çerçevesinde saatçilik alanında istihdam edilecek.
Resim
Öğrencilerin bir yıl süren proje sonunda ürettiği ilk saat de dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki iftarda, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim edildi.
Saatin 2071 yılına kadar garantisini meslek lisesi sağlayacak.
Resim
Okul Müdürü Erkan Tokdil, öğrencilerin saatçilik üzerine eğitim aldığını belirterek, TÜSAD Başkanı Hayrettin Akpınar'a da katkılarından dolayı teşekkür etti.

Erdoğan'a hediye edilen saatin tasarımının okulda yapıldığını, bir yıldır süren projenin özellikle son bir haftasında öğretmen ve öğrencilerin büyük emek sarf ettiğini belirten Tokdil, "Dün de Bakanımız, Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ürettiği ilk saati Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a takdim etti." dedi.
stihdam garantisiyle mezun olan öğrencilerin, saatçilik dışında mikromekanik ile ilgili farklı alanlarda da istihdam edilebildiğini vurgulayan Tokdil, savunma sanayisi firmalarıyla da bu noktada görüşmeleri olduğunu kaydetti.
Resim
Savunma sanayi ve biyomedikal alanlarında da görev alabilecekler

Bölüm öğretmenlerinden Özgür Ateş ise öğrencilerin talaşlı imalat, temel imalat, bilgisayar destekli üretim alanında dersler aldıklarını söyledi.

Öğrencilerin saat firmalarında onarım, bakım ve revizyon işlemleri yaptıklarını anlatan Ateş, "Mezun olan öğrenciler hava savunma sistemleri, biyomedikal sistemler ve saatçilik sektöründe istihdam edilecek" dedi.

"Cumhurbaşkanımıza gitmesinden dolayı da çok gururluyuz"

Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilen saate ilişkin de şunları ifade etti:

"Öğrencilerimizle beraber bu saati tasarladık, daha sonra saatin teknik malzemelerini temin ettik. Tasarladığımız parçanın imalat resimlerini çıkardık. Bunları yönelik malzemelerle CNC tezgahlarda işledik. Atölyemizde saatin camı, kordonu gibi parçaları montajladık ve Cumhurbaşkanımıza hazır hale getirdik. Ortaya gayet güzel bir ürün çıktı, böyle bir projenin içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Cumhurbaşkanımıza gitmesinden dolayı da çok gururluyuz."

12'nci sınıf öğrencilerinden Can Bolat, araştırmaları sonucu tercih ettiği bölümde okumaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Mezun olduktan sonra kendi saat servisini açmayı planladığını aktaran Bolat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üretilen saat konusunda kasa ve cam seçiminde yer aldığını, okulu adına mutlu olduğunu belirtti.
Kullanıcı avatarı
mturann

Re: Ürettikleri ilk saati Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye ett

Mesaj SelAc » 09 Nis 2022, 11:43

Güzel bir haber. İnşallah yüksek okul alanında da gelişmeler görürüz.
@zamankoleksiyoneri
Kullanıcı avatarı
SelAc

Mesaj vysaknc » 09 Nis 2022, 12:11

mturann yazdı:Tasarlayıp ürettikleri ilk saati Cumhuriyet Başkanımız Erdoğan’a hediye ettiler
Bursa’daki Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mikromekanik Bölümünde okuyan öğrenciler, ürettikleri ilk saati Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etti.
Resim

https://www.trthaber.com/haber/egitim/c ... 70878.html
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilen saatin üretildiği lisede istihdam garantisi

Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Mikromekanik Bölümünde eğitimlerine devam eden öğrenciler, ürettikleri ilk kol saatinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilmesinin gururunu yaşıyor. Öğrenciler "istihdam garantisi" ile okuldan mezun oluyor.
Kentte 1868'de açılan lisenin Makine ve Tasarım Teknolojisi Bölümünde 32 öğrenci eğitim görüyor. İlk öğrenci kabulüne 2019'da başlayan ve Milli Eğitim Bakanlığı ile Tüm Saatçi ve İşadamları Derneği (TÜSAD) iş birliğiyle atölyeleri donatılan bölümden mezun olan öğrenciler, TÜSAD ile yapılan protokol çerçevesinde saatçilik alanında istihdam edilecek.
Resim
Öğrencilerin bir yıl süren proje sonunda ürettiği ilk saat de dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki iftarda, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a takdim edildi.
Saatin 2071 yılına kadar garantisini meslek lisesi sağlayacak.
Resim
Okul Müdürü Erkan Tokdil, öğrencilerin saatçilik üzerine eğitim aldığını belirterek, TÜSAD Başkanı Hayrettin Akpınar'a da katkılarından dolayı teşekkür etti.

Erdoğan'a hediye edilen saatin tasarımının okulda yapıldığını, bir yıldır süren projenin özellikle son bir haftasında öğretmen ve öğrencilerin büyük emek sarf ettiğini belirten Tokdil, "Dün de Bakanımız, Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ürettiği ilk saati Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a takdim etti." dedi.
stihdam garantisiyle mezun olan öğrencilerin, saatçilik dışında mikromekanik ile ilgili farklı alanlarda da istihdam edilebildiğini vurgulayan Tokdil, savunma sanayisi firmalarıyla da bu noktada görüşmeleri olduğunu kaydetti.
Resim
Savunma sanayi ve biyomedikal alanlarında da görev alabilecekler

Bölüm öğretmenlerinden Özgür Ateş ise öğrencilerin talaşlı imalat, temel imalat, bilgisayar destekli üretim alanında dersler aldıklarını söyledi.

Öğrencilerin saat firmalarında onarım, bakım ve revizyon işlemleri yaptıklarını anlatan Ateş, "Mezun olan öğrenciler hava savunma sistemleri, biyomedikal sistemler ve saatçilik sektöründe istihdam edilecek" dedi.

"Cumhurbaşkanımıza gitmesinden dolayı da çok gururluyuz"

Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilen saate ilişkin de şunları ifade etti:

"Öğrencilerimizle beraber bu saati tasarladık, daha sonra saatin teknik malzemelerini temin ettik. Tasarladığımız parçanın imalat resimlerini çıkardık. Bunları yönelik malzemelerle CNC tezgahlarda işledik. Atölyemizde saatin camı, kordonu gibi parçaları montajladık ve Cumhurbaşkanımıza hazır hale getirdik. Ortaya gayet güzel bir ürün çıktı, böyle bir projenin içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Cumhurbaşkanımıza gitmesinden dolayı da çok gururluyuz."

12'nci sınıf öğrencilerinden Can Bolat, araştırmaları sonucu tercih ettiği bölümde okumaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Mezun olduktan sonra kendi saat servisini açmayı planladığını aktaran Bolat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üretilen saat konusunda kasa ve cam seçiminde yer aldığını, okulu adına mutlu olduğunu belirtti.
[emoji106]

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj digitusmaximus » 09 Nis 2022, 12:12

Çok güzel bir haber. Tebrikler.
Kullanıcı avatarı
digitusmaximus

Mesaj manil » 09 Nis 2022, 12:30

Artık İsviçreli ve Japonlar düşünsün...

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj prx » 09 Nis 2022, 12:36

Çok güzel haber yakinda trwatch ta yaparlarda bizde takarız inşallah başarılarının devamini diliyorum.alkisliyorum
.aslında sipariş üzerine de yapsalar bizde özgün bi saat taksak dimi
Prx; Battı balık yan going.
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj Mehmet45 » 09 Nis 2022, 13:25

Hepsinin ellerine sağlık. :champ:
Kullanıcı avatarı
Mehmet45

Mesaj hlkshnr » 09 Nis 2022, 14:34

Saat sektörümün de belini kırdık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
hlkshnr

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 85 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners