Herkese Merhaba,
Evet, 癟ok 羹k羹r sonunda Zenith Chronomaster Sport saatime ulat覺m. ncelikle belirtmeliyim ki sevgili [mention]Bond [/mention]olmasayd覺 bu saate kesinlikle ulaamazd覺m bu sebeple kendisine 癟ok ama 癟ok teekk羹r ediyorum. Maalesef saatlere ve 繹zellikle baz覺 modellere ulaamama durumu art覺k sadece Rolex ile s覺n覺rl覺 deil ve bu durum 癟ok can s覺k覺c覺 bir hal almaya balad覺. Umar覺m t羹m saatler u hengame ge癟ince herkese ula覺labilir bir duruma gelir ve t羹m dostlar istedikleri saat(lere) kavuur.
Ayr覺ca Zenith'e olan ilgimi per癟inleyen [mention]Umutt [/mention] ve [mention]Kb8 [/mention]'in ahane Zenith El Primero'lar覺na da teekk羹r羹 bir bor癟 biliyorum (masraf覺 size b繹lmem laz覺m [emoji16])
Chronomaster Sport'ta asl覺nda benim birinci tercihim siyah kadran - siyah kay覺 eklindeydi 癟羹nk羹 saatlerim 癟ou 癟elik bilezikti farkl覺l覺k olsun demitim. Ama sonradan bir ekilde (bask覺lara dayanamayarak) beyaz kadran - 癟elik bilezikte karar k覺ld覺m. Ama 癟elik bilezikte yaanan bir tak覺m tedarik sorunlar覺 sebebiyle yine ilk ak覺ma d繹nd羹m ve iyi ki de d繹nm羹羹m.
A癟覺k癟as覺 detayl覺 bir inceleme yapmak i癟in hen羹z 癟ok erken, biraz bileimde zaman ge癟irsin sonra inallah detayl覺 deerlendirmeyi yapaca覺m (yapmad覺) [emoji16]
Tahminlerde bulunan t羹m dostlara ve [mention]Bond [/mention] aabeyime bir kez daha 癟ok teekk羹r ederim [emoji170][emoji1665]
Not: Zenith Chronomaster Sport asla bir Daytona 癟akmas覺 deil, Zenith olmasayd覺 Daytona olmazd覺 [emoji6]
Herkesin saatleri ahane zamanlar g繹stersin [emoji3478]

instagram: @watchesofcappadocia