Kakashi » 27 Mar 2022, 21:40
Tarihe notumu düşeyim:
Bu saatler Swatch marka, Omega değil, kafa karışıklığı biraz oradan oluyor (Omega butiklerde satılmayacak, sergilenecek sadece, satışlar Swatch butiklerden olacak çünkü Swatch marka bunlar). Bir saat markası başka sektörden bir markayla işbirliği yapıp ürün çıkarttığında kimse saati diğer sektörün ürünü zannetmiyor, burada tabi ortada 2 saat markası var ama bu swatch'ları gerçek moonwatch'larla ciddi ciddi kıyaslayacak, karıştıracak, bunu alınca aslını almaya bu nedenle gerek duymayacak kişi zaten gerçek moonwatch'un saatsever müşterisi değildir, ya bu işten hiç anlamıyordur, belki yatırım olarak bakıyordur olaya, belki hava atma amaçlı saati takmak istiyordur da başkaları beni ucuz saat takan fakirlerden zanneder, elit ve zengin olduğum anlaşılmaz diye düşünüyordur.
Bu moonSwatch'lar sayesinde gerçek moonwatch pek çok yeni gence tanıtılacak, müşterisi, bilinirliği artacaktır. Ben hayatında normal saat kullanmayı düşünmezken, Apple watch akıllı bilkelik türü saat kullanıp, oradaki kadran görüntüsünden etkilenerek saatin orjinalini bulmaya çalışan, hatta ileride alacağını tahmin ettiğim gençlere memnuniyetle rastladım.
Eğer kolunuza taktığınız saat sizi değerli kılıyorsa, o zaman bu saatlerin çıkması belki sizin gerçek moonwatch takarkanki değerinizi düşürür, yok sevdiğiniz için fiyatından bağımsız saat kullanıyorsunuz bu eğlencelik Swatch'lar için kötü düşünülebilecek tek bir yön bulamıyorum, aklım o kadarına yetiyor.