CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son önerileriniz çok hoşuma gitti. Tecrübeli birisinden öneri almayı her zaman sevmişimdir. Bu yaz mutlaka uygulayacağım üstad [emoji854]mvurucu yazdı:esenturk yazdı:Peki sen kimsin ki tanımadığın samimiyetin olmayan birine “sen” diye hitap edip düşüncelerini yargılıyorsun ?mvurucu yazdı:esenturk yazdı:Hahahah fakir lafına ne içerlemişsiniz be bu cengaver arkadaşların nedense zamanında swiss olmayan saat koleksiyonunu paylaşan bir arkadaşa yapılan olmaz olsun öyle koleksiyon gibi yorumlara borusu ötmüyordu![]()
Yukarıda birisi de Mercedes a alana fakir s alsana diyor musun demiş alakaya maydanoz)
Mercedes çıkıp ben dacia logana bi dokunuş yapacağım dacia logosunun üstüne kocaman Mercedes yazacağım tipini de Mercedes’e benzeteceğim ama malzeme kalitesi motor mekanik hala aynı tırt seviyede kalacak diye bi araba yapsayı, bunu da sırf üstünde Mercedes yazıyor diye alan napalım Mercedes alamayacağız diyerekten alsa ona fakir gidip Mercedes alsana o zaman derdim.
Neyse geçenlerde bi konu vardı forumda paylaşım düştü diye. Her geçen gün sebepleri daha da ortaya çıkıyor. Biri de değil 4 ben 5 bile veririm demiş helal be koca yürekli adam şu an swatch Group ceosu masasında oturup bu Türkler ne koca yürekli insanlar diye duygulanıp ağlıyor))
Tamam arkadaşlar siz kralsınız sizin dediğiniz doğru 4 değil 5 hatta 15 hatta 25 verip alınır bu saat sonuçta alan razı veren razı. O paraya “alanın rızası var”
Selametle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet o cengaver benim
Lafimin da arkasindayim
Sen kimsin ki insanlari aldiklari ya da ilgi duyduklari urune gore fakir diye hele bir de bunu bir asagilama sifati olarak kullanarak yaftaliyorsun??
Mercedes olayini su yuzden soyledm sonucta omega da swatch gruba ait..Adam kopyalamiyor calmiyor ayni cati sirket altinda urun cikariyor...
Ben bu foruma saat sevgim ve merakim yuzunden uye oldum..casio da aldim orient de aldim..tag heuer de aldim vulcain de aldim...rolex de aldim panerai de aldim omega da aldim...sirf vitrinde gordum hosuma gitti diye skeleton hislon bile aldim...
Hepsinde de ayni hevesle eve gittim..baslik actim inceledim hevesimi alana kadar kurcaladim
Bahsettigin basliktan haberim yok ama bana gore her saat severin kendi koleksiyonu bana gore milyarlar degerinde ki bu sevgiye meraga paha bicilmez...
O koleksiyon icin de o kotu yorumlari yapanlar bence senin bu saati alana omega alamayan fakirler demenle ayni carpik ve itici bakis acisindaki kisiler...
Hepimiz bu forumda saat sevgisi için varız organik tarımla ilgilendiğim için buradayım diyen yok.
Neyse konunun uzamasına gerek yok. “Sen” böyle devam.
Hahahahah:)
Hiç tanımadığı insanlara " omega alamayan fakirler plastikle oynasın " diye aklınca ayar veren "salon beyefendisi " burada bana SEN kelimesi üzerinden ayar vermeye çalışıyorişte forumda aradığımız renkli ve bol çeşitli kullanıcı ortamı
Madem cevap verdiniz ve SEN kelimesinden çok rahatsız oldunuz beyefendi, sizi biraz daha rahatsız edeyim o zaman...
Organik tarımla ilgilenseniz de " organik mango alamayan fakirler patates yesin diye nutuk atarsınız siz:)
beni burada tanıyan bilen bilir, hatırı sayılır bir zaman elimden geldiğince yazdım çizdim yüz yüze görüştüğüm üyeler de oldu, sadece burada konuşup paylaşımda olduklarım da..ne üslubumla ne başka şekilde bir kimseye saygısızlık etmedim bugüne kadar
ama buraya kalkıp " omega alamayan fakirler plastikle oynasın" diye küstahça yazıp sonra cevaplarda saygı ararsanız en azından bana karşı avucunuzu yalamakla yetinmek zorundasınız. Zira insanlara saygısı olmayan benden saygı göremez.
Benden size naçizane tavsiye instagramda tarzınızı daha güzel yansıtabilirsiniz.
Gittiğiniz tatillerden otellerden elinizde kokteyl ile " fakirler ölsün, bodrumdan selamlar" tadında paylaşımlar yapar, ısmarladığınız yemeğin menüdeki fiyatı ölçüsünde prim yapılan restoran ve cafelerden story ler paylaşırsınız...
İyiymiş [emoji23]manil yazdı:[emoji23] [emoji23] Keşke Rolex'e eyy çekseymișim.Tlg yazdı:manil yazdı:Eyyyyy omega sen kimsin ya satmıyorsun Türkiye'de...
Sanırım duydular.
Türkiye satış listesine eklenmiş.
Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
esenturk yazdı:Bu arada arkadaşlar bi yanlış anlaşılma olmuş sanki.
Omega alamayan fakir gitsin bu saati alsın demedim.
Malzemesi plastik camı mika kullan at quartz bir saatin üzerine omega yazarak swatch Group adeta onu alamayan fakirler bu plastiğiyle oynasın demiş gibi yapmışlar dedim.
Kimseyi maddi geliri dini dili ırkı vs ile sınıflandıracak biri değilim ki beni bu forumda yüz yüze tanıyan dostlarım da var.
Ben de çoğumuz gibi belli bir gelir ile ay sonunu getirmeye çalışan naçizane bir koleksiyonu olan hatta o koleksiyonda plastik casio f91w bulundurup bunu keyifle kullanan biriyim.
Sakın ola bunu alan omega alamayan fakirdir gibi bir anlam çıkarılmasın sözlerimden.
adorno yazdı:Post popUp-kulturun "mânâ" yi hızlı tüketmesi için, kullanimina sunulan ve "kültür endustrisi" öznesi geniş kalabalıkların "deger" dediğimiz, yıllar yılı nice hayatların tortusu ile oluşmuş kazanımlarınin hoyratça içinin boşaltılmasına konu olmasıdır kötü dediğimiz. Moonwatch korunması gereken bir değer degil midir?
Yani bu itibari hak etmiyor mu "Moonwatch" , ya da bu itibar suikastine uğrayacak ne yaptı?
mvurucu yazdı:Zamannda ferrari için de aynı şehir efsanesi hatta daha amiyane tabirle geyik dönerdi...
daha önce kullanmayana satmıyorlarmış diye
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo ve 216 misafir
|