TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

UHR-231

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: UHR-231

Mesaj Tolgi06 » 04 May 2011, 11:14

Bu başlık benim açımdan baya öğretici oldu...
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Yusufduz » 04 May 2011, 16:33

Hong Kong,İsveç ve Almanya dan aldığım paketleri her seferinde karşı ülkenin posta servisi yanında PTT Yurtdışı Posta Takibinden de takip ettim,hatta sitede dağıtıcıya verildi bilgisini görünce PTT nin şoförünü cepten arayıp paketi saat kaçta getiriyorsun diye sorduğum bile oldu.Bu anlamda PTT nin çalışma hızı çok iyi ve mukayese bile kabul etmez bana göre.
Instagram; @joseph_flat
Kullanıcı avatarı
Yusufduz

Mesaj asymptote » 04 May 2011, 16:43

Yusufduz yazdı:hatta sitede dağıtıcıya verildi bilgisini görünce PTT nin şoförünü cepten arayıp paketi saat kaçta getiriyorsun diye sorduğum bile oldu.

Yurt dışı ile çok sıkı çalışıyorsunuz anlaşılan? :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Clk » 04 May 2011, 16:58

Bu isin en basit cözümü Asymptote arkadasimiza verilen numaranin PTT'nin eline gectikten sonra kontrol edilip edilemedigi ile ortaya cikar diyorum. Sabredelim beyler.

Daha 3-4 hafta önce yardim icin Türkiye'ye gönderdigim paket PTT'nin eline gectikten sonra takibi mümkün olmayan bir hal aldi. Belki'de ben yanlis gönderdim tekrar ama dedigim gibi görecegiz ;)

Not: Bu paket 6 gün icerisinde Türkiye'de PTT'ye teslim edildikten sonra alicinin eline gecmesi toplamda 4 hafta sürdü. Düsseldorf-Istanbul 6 gün. Istanbul-Istanbul 3 Hafta :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj asymptote » 04 May 2011, 18:23

clk yazdı:Bu isin en basit cözümü Asymptote arkadasimiza verilen numaranin PTT'nin eline gectikten sonra kontrol edilip edilemedigi ile ortaya cikar diyorum. Sabredelim beyler.

19 unda ürün kargoya verildi, aynı gün verilen 12 haneli tracking number ile DHL sitesinden sorgulama yapılabilmekteydi ta ki ayın 21 ine kadar. Ayın 21 inde sorgulama yaptığımda bilgi ekranında ürünün yurtdışına sevkinin gerçekleştiği ve artık "local postal service in ur country" (bu sanırım PTT oluyor :)) ile sorgulama yapabilmem için international matchcode bilgileri yer alıyordu. Bu yeni numarayla PTT den yurtdışı posta takibi yapıyorum yeni hiçbir bilgi yok, ürün yurtdışına sevkedilmiştir şeklinde DHL sitesinde 2 hafta önce yaptığım sorgulamada ne çıkıyorsa aynen yer alıyor. PTT yi kötülemek gibi bir amacım yok ama öldü mü kaldı mı ne oldu bizim saat bi haber versinler artık :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj asymptote » 10 May 2011, 16:23

1.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KA 06/05/2011 10:26:14
2.Gümrükte Tutuluyor - ANKARA(ANKARA KİM) 10/05/2011 14:19:57

Gümrükte tutulduğuna göre sanırım gidip Ankara merkez postaneden kendim almam gerekiyor. Yalnız bu KİM' in PİM olması gerekmiyor mu? İvedik'teki merkez postane değil mi burası? Telefonlara da cevap vermiyorlar, ben ısrarla aramaya devam edeyim en iyisi..
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj sedir » 10 May 2011, 16:28

PİM: Posta İşleme Merkezi
KİM: Koli (veya Kargo) İşleme Merkezi olabilir.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj sedir » 10 May 2011, 16:35

Şurasıdır o:
Resim

Uploaded with ImageShack.us
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 222 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners