TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Comrades / Rus Güzelleri

Rus Saatleri Hakkında Bilgilere Ulaşabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Comrades / Rus Güzelleri

Mesaj slhgzl » 06 Mar 2022, 15:55

CptOz yazdı:
slhgzl yazdı:Biraz önce komandirskie.com da sturmanskie dolphinlere baktım fiyatları yükseltmemişler yani 24000 ruble görünüyor 2700 TL civarına geliyor bu fiyata alınır mı siz arkadaşlara bir sorayım dedim.Sturmanskie hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.Meranomdan çok alışverişim oldu ama komandirskie.com dan hiç saat almadım sanki forumda daha önce negatif birkaç şey duymuştum.Bir de meranomda watchuseek ile indirimli alabiliyoruz burda da böyle bir indirim kodu var mı?
Komandirskie'den daha önce 2-3 defa alışveriş yaptım sorun olmadı. Watchuseek gibi kod girme orada yok. Fiyatlar Meranoma göre biraz daha uygun ve çeşit daha fazla. Ama bu son günlerde kredi kartı ödemesi oluyor mu, kargo nasıl olur bilemiyorum...

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Sanırsam biraz beklemek lazım.Teşekkür ederim.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj comtec » 08 Mar 2022, 08:46

slhgzl yazdı:
CptOz yazdı:
slhgzl yazdı:Biraz önce komandirskie.com da sturmanskie dolphinlere baktım fiyatları yükseltmemişler yani 24000 ruble görünüyor 2700 TL civarına geliyor bu fiyata alınır mı siz arkadaşlara bir sorayım dedim.Sturmanskie hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.Meranomdan çok alışverişim oldu ama komandirskie.com dan hiç saat almadım sanki forumda daha önce negatif birkaç şey duymuştum.Bir de meranomda watchuseek ile indirimli alabiliyoruz burda da böyle bir indirim kodu var mı?
Komandirskie'den daha önce 2-3 defa alışveriş yaptım sorun olmadı. Watchuseek gibi kod girme orada yok. Fiyatlar Meranoma göre biraz daha uygun ve çeşit daha fazla. Ama bu son günlerde kredi kartı ödemesi oluyor mu, kargo nasıl olur bilemiyorum...

Sanırsam biraz beklemek lazım.Teşekkür ederim.

dün akşam siteyle iletişime geçtim fiyatlara zam geleceğini söyledi.asıl sorun kargolama sadece dhl ile.russian post yok.o da nereden baksan saat parası kadar
Kullanıcı avatarı
comtec

Mesaj EFe1343 » 08 Mar 2022, 09:35

SelAc yazdı:
EFe1343 yazdı:Resim

Yeni gelen komandirskie saatim... Kadranı resimli olduğu için değiştirtdim.

Resim

Orijinal kadranı buydu.

Resim

Böyle bir 24 saat kadran gördüm ama bitmişti. Resimsiz ve en uygun olarak mavi olanı beğendim ve onu taktırdım.

Bu arada kayışı kötü biraz kötü değil de çok yapay ve fabrikasyon. Onun için yenisini yapmak istiyorum. Renk önerilerine açığım. Bir arada tuz ruhuna yatırabilirim. Onun için bronz a gidecek renkler de olabilir.

CPH2009 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
Teşekkürler sağolun.

Kullanıcı avatarı
EFe1343

Mesaj EFe1343 » 08 Mar 2022, 09:42

EFe1343 yazdı:Resim

Yeni gelen komandirskie saatim... Kadranı resimli olduğu için değiştirtdim.

Resim

Orijinal kadranı buydu.

Resim

Böyle bir 24 saat kadran gördüm ama bitmişti. Resimsiz ve en uygun olarak mavi olanı beğendim ve onu taktırdım.

Bu arada kayışı kötü biraz kötü değil de çok yapay ve fabrikasyon. Onun için yenisini yapmak istiyorum. Renk önerilerine açığım. Bir arada tuz ruhuna yatırabilirim. Onun için bronz a gidecek renkler de olabilir.

Selamlarımla bu mesajdan dediğim gibi saati tuz ruhuna yatırdım ama 24 saat geçince etki etmeye başladı ilk olarak kurma kolu soyuldu ve onun olduğu kısım.

Dünden önceki gece kurma kolunu çıkardık. Dayım oynuyor dedi bende de öyle o normal dedim. Sonra dışarıda mı dursun içine mi koyalım dedik içine attık. Bu gece baktım kurma kolu erimişti.

Resim

Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Ve kurma kolunu nereden bulabilirim. Yedek parça olaraktan. Bu da bana bir tecrübe oldu. Böyle bir şey yapacaklar çok fazla bekletmesinler diye söyleyebilirim.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler. İyi günler.

Kullanıcı avatarı
EFe1343

Mesaj hknmtn » 09 Mar 2022, 00:47

Saati niye tuz ruhuna yatırdınız ki ?
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj CptOz » 09 Mar 2022, 00:59

hknmtn yazdı:Saati niye tuz ruhuna yatırdınız ki ?
Krom kaplama vostok, özellikle klasik komandirskielerin tuz ruhu ile kaplamasını çıkararak tamamen pirinç hale getirebilirsiniz. Ama tabii dikkat ve özen isteyen bir işlem ; arkadas kurma kolunu ayrıca tuz ruhuna atarak yanlış yapmış... daha önce bazı arkadaşlar ve ben de bu işlemi paylaşmıştım. Benim işlemin sonucu resimdeki gibidir... Resim

Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj sonradangorme » 09 Mar 2022, 06:03

CptOz yazdı:
Krom kaplama vostok, özellikle klasik komandirskielerin tuz ruhu ile kaplamasını çıkararak tamamen pirinç hale getirebilirsiniz. Ama tabii dikkat ve özen isteyen bir işlem ; arkadas kurma kolunu ayrıca tuz ruhuna atarak yanlış yapmış... daha önce bazı arkadaşlar ve ben de bu işlemi paylaşmıştım. Benim işlemin sonucu resimdeki gibidir... Resim

çok başarılı olmuş gerçekten
Kullanıcı avatarı
sonradangorme

Mesaj EFe1343 » 09 Mar 2022, 10:57

CptOz yazdı:

Kurma kolunu atmamalı mıydım? Yoksa kaplaması çıkar çıkmaz çıkarmalı mıydım? İkinci kere mi atmamalıydım. Bu arada tuz ruhunu değiştirdim. Daha çabuk etki gösterdi. Kasa ve Bezelin neredeyse tamamının krom kaplamasını kaldırdım. Arada fırça ile de fırçalama yaptım.

Kullanıcı avatarı
EFe1343

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: pozex ve 68 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners