prx yazdı:Tissot longines hamilton rado vs hatta diger otomatik veya quartz saatlere de insan duygusal olarak bağlanıyor ve mutlu oluyor en azından ben mutlu hissesiyorum
prx yazdı:Tissot longines hamilton rado vs hatta diger otomatik veya quartz saatlere de insan duygusal olarak bağlanıyor ve mutlu oluyor en azından ben mutlu hissesiyorum
911 ile 300 km sürat ile viraj dönersiniz. Egea ile 150 km süratle kaza yaparsınız aynı virajda. Saat ile araba karşılaştırma için çok doğru değil. Belki lüks semtteki ev ile daha mütevazi semtteki ev karşılaştırması daha doğru olabilir. İkisinde de aynı miktarda demir, beton vs kullanılmıştır büyüh ihtimalle. Ufak farklar olarak birinde franke kullanılmıştır birinde vitra. Asıl fiyat farkını oluşturan evin semti ve o semtte oturmanın size sağladığı prestijdir.eskiserkan yazdı:Egea - Golf - A3 - BMW 3 - 911 vs. arasindaki fiyat farklari gibi dusunun. Hepsinin dort tekeri direksiyonu var o da araba bu da araba diye karsilastirmiyorsaniz saatler arasindaki fiyat farki gayet anlasilir bir durum.
Swatch ile longines de aynı grubun.prx yazdı:Bu arada sevgili kardeşlerim yanlışım varsa affedin fiat ferrariyide uretiyor
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 211 misafir
|