TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Lüks saatlerin tissot hamilton longines ten ne artıları var

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Lüks saatlerin tissot hamilton longines ten ne artıları

Mesaj Tlg » 15 Oca 2022, 11:11

Zaten en önemlisi bu. Hangi saatle mutlu iseniz en iyi saat odur.

prx yazdı:Tissot longines hamilton rado vs hatta diger otomatik veya quartz saatlere de insan duygusal olarak bağlanıyor ve mutlu oluyor en azından ben mutlu hissesiyorum
Kullanıcı avatarı
Tlg

Mesaj eskiserkan » 15 Oca 2022, 11:56

Egea - Golf - A3 - BMW 3 - 911 vs. arasindaki fiyat farklari gibi dusunun. Hepsinin dort tekeri direksiyonu var o da araba bu da araba diye karsilastirmiyorsaniz saatler arasindaki fiyat farki gayet anlasilir bir durum.
Kullanıcı avatarı
eskiserkan

Mesaj mrtkrks » 18 Oca 2022, 00:12

eskiserkan yazdı:Egea - Golf - A3 - BMW 3 - 911 vs. arasindaki fiyat farklari gibi dusunun. Hepsinin dort tekeri direksiyonu var o da araba bu da araba diye karsilastirmiyorsaniz saatler arasindaki fiyat farki gayet anlasilir bir durum.
911 ile 300 km sürat ile viraj dönersiniz. Egea ile 150 km süratle kaza yaparsınız aynı virajda. Saat ile araba karşılaştırma için çok doğru değil. Belki lüks semtteki ev ile daha mütevazi semtteki ev karşılaştırması daha doğru olabilir. İkisinde de aynı miktarda demir, beton vs kullanılmıştır büyüh ihtimalle. Ufak farklar olarak birinde franke kullanılmıştır birinde vitra. Asıl fiyat farkını oluşturan evin semti ve o semtte oturmanın size sağladığı prestijdir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj prx » 30 Oca 2022, 23:10

Tmm ben size katiliyorum da teknoloji olarak 1.bence tissot daha dokunmatik telefonlar yokken bile tissot dokunmatik güneş enerjisiyle çalışan saat yaptı başka cesaret eden varmi bu sahada ben göremedim istese bence dünyanın 1 numarası olur ama wolkvagen örneği gibi benzetme olarak
Prx; Battı balık yan going.
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj prx » 30 Oca 2022, 23:12

Bu arada sevgili kardeşlerim yanlışım varsa affedin fiat ferrariyide uretiyor
Kullanıcı avatarı
prx

Mesaj rolexcollector » 31 Oca 2022, 22:55

prx yazdı:Bu arada sevgili kardeşlerim yanlışım varsa affedin fiat ferrariyide uretiyor
Swatch ile longines de aynı grubun.
Ya da lange ile baume mercier de mesela.
Fiat çok para kazanıp Ferrari markasını aldı diye ferrari de fiat tan izler arayamazsınız.

Yani fiat bir Ferrari üretemez. Ancak parayı basıp markayı satın alır. Bugünlerde lv un pp yi alacağı söylentileri var örneğin.
Bizim gibi horoloji aşıklarını üzse de PP yine aynı kalitede saatler yapmaya aynı fabrikaları kullanmaya devam edecek. Sadece kağıt üstündeki sahipleri ve pazarlama politikaları el değiştirecek gibi düşünün.

Vs vs vs...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj Mehmet45 » 01 Şub 2022, 00:52

Bana göre aradaki fiyat farki, kalite farkiyla doğru orantılı olabilicek durumda değil. Fiyatlarda gereksiz şekilde uçurum cok artti. Bizde bu tiyatroya uymak zorunda değiliz tabiki. :champ:
Kullanıcı avatarı
Mehmet45

Mesaj prx » 01 Şub 2022, 06:16

Dedigim ferrari icin değil ama bugatti veyronun belgeselini izlemistim wv muhendisleri calisiyodu bu sirket evliliklerinde illaki bi yerinden tutarlar diye dusunuyorum suanda metadan daha fazla para önemli dediginiz gibi ona diyecek sözüm olamaz tabi.
Kullanıcı avatarı
prx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 211 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners