Merhaba,
Saat ilk geldiğinde çok geç kalınmıştı ancak Bilal kardeşimin heyecanı benim açımdan geceler boyunca uykusuz kalmaya değerdi.
Uzun uğraşlar ve tekrar tekrar müdahaleler sonrası çoğu parçası kurtuldu ve gerekli parçaları değişti ve bu güzel hanfendi nefes almaya başladığında karşısında kahve içerken Bilal kardeşimize müjdeyi vermek; vazgeçilmez bir keyifti.
Sonraki geldiğinde darbe olsada balans va incabloc sistemi değişimi gerekse de durumu ümitsiz değildi.
Öte yandan beni tanıyanlar Bilirsiniz yaptığım bir saatin tekrar arızalanması durumunda ister benim hatam ister kullanıcı hatası olsun farketmez. O saat bana gelene kadar ne size ne bana uyku yoktur,gönderinceye kadar çenem düşer bıktırıncaya kadar yazışırız.
Hem sahibi hem ben, ancak saat bana geldikten ve saati inceledikten sonra rahat uyku uyuruz
An itibariyle saat yine o nazlı halini bırakıp hayata yeniden dönmüş olmanın sevincini haykırır gibi tik taklarıyla vurguluyor.
Hafta içi saatine yeniden kavuşacaksın ve bu sefer darbe emici incabloc sistemi ve balansı da yenilendiği için çok ağır olmayan darbeler de sizi kolay ayıramayacak.
Güle güle kullan
Bu güzel yazı için de teşekkür ederim.