TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Cengiz Usta'nın kurtardığı bir Omega daha

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Cengiz Usta'nın kurtardığı bir Omega daha

Mesaj ephesus » 10 Ara 2021, 16:04

çok keyifli bir yazı olmuş, geçmiş olsun mu denir ne denir. En kısa sürede tekrar kavuştunuz umarım :D
Kullanıcı avatarı
ephesus

Mesaj mturann » 10 Ara 2021, 16:59

Çok güzel yazmışsınız
Saatiniz güzel zamanlar göstersin.
Ölenlere rahmet kalanlara sağlık dilerim
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj mlm » 10 Ara 2021, 17:04

Nasıl bir heyecan ve keyifle okudum anlatamam[emoji16] Anladığım kadarıyla saatiniz şu an tekrar Cengiz Usta’nın ellerinde. Devamını aynı heyecanla bekliyoruz [emoji122]
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj SelAc » 10 Ara 2021, 18:48

Güzel bir yazı olmuş. Keyifle okudum. Sonucu bekliyoruz. :champ:
@zamankoleksiyoneri
Kullanıcı avatarı
SelAc

Mesaj bengisaat » 10 Ara 2021, 19:15

Merhaba,
Saat ilk geldiğinde çok geç kalınmıştı ancak Bilal kardeşimin heyecanı benim açımdan geceler boyunca uykusuz kalmaya değerdi.
Uzun uğraşlar ve tekrar tekrar müdahaleler sonrası çoğu parçası kurtuldu ve gerekli parçaları değişti ve bu güzel hanfendi nefes almaya başladığında karşısında kahve içerken Bilal kardeşimize müjdeyi vermek; vazgeçilmez bir keyifti.
Sonraki geldiğinde darbe olsada balans va incabloc sistemi değişimi gerekse de durumu ümitsiz değildi.
Öte yandan beni tanıyanlar Bilirsiniz yaptığım bir saatin tekrar arızalanması durumunda ister benim hatam ister kullanıcı hatası olsun farketmez. O saat bana gelene kadar ne size ne bana uyku yoktur,gönderinceye kadar çenem düşer bıktırıncaya kadar yazışırız.
Hem sahibi hem ben, ancak saat bana geldikten ve saati inceledikten sonra rahat uyku uyuruz :D
An itibariyle saat yine o nazlı halini bırakıp hayata yeniden dönmüş olmanın sevincini haykırır gibi tik taklarıyla vurguluyor.

Hafta içi saatine yeniden kavuşacaksın ve bu sefer darbe emici incabloc sistemi ve balansı da yenilendiği için çok ağır olmayan darbeler de sizi kolay ayıramayacak.
Güle güle kullan
Bu güzel yazı için de teşekkür ederim.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj Umutt » 11 Ara 2021, 17:45

Güzel bir yazim olmus teşekkürler, saatinize de en kısa sürede kavuşmanızı dilerim.

Instagram: @watchandties @umutwatchgram
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj SantikSaat50 » 14 Ara 2021, 20:15

Merhaba...
Saat meraklısıyım...bütün eski ve antika saatlere merakım var...Türkiye'de maalesef doğru düzgün özelikle eski ve antika kol ve cep saatleri tamir ve bakım yapanına üç beş usta hariç pek rastlamadım...oysa bu işin eğitimini ve sertifikasını almış nadir rastladım, örneğin düzgün polisaj yapacak usta yok...fabrika çizgilerini yansıtacak yapan yok acaba ben mi rastlamadım...Bursa'da saatçilik okulu açıldı ancak oradan yetişecek uzmanlar bu tür işleri yapabileceklerini ümit ediyorum.
Saatinizi ustaya teslim ederken Allah kerim diyorsunuz...yani iyi saat meraklısı olmayı düşünüyorsanız muhakkak kendinizi de bu yönde yetiştirmeniz şart...iyi sıhhat ve saatlerde olun... :) slm...
Kullanıcı avatarı
SantikSaat50

Mesaj oztk » 20 Ara 2021, 00:01

Öncelikle güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Sonuna kadar okuyup okuyup, bana katlanan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.
@Umutt
@bengisaat
@SelAc
@mlm
@mturann
@ephesus
@ChrisKlein
@SantikSaat50

Herkesi etiketlemeyi başaramadım, yukarıda etiketlediklerimi de başardım mı ondan da emin değilim. :lol:
Etiketleyemediğim arkadaşlar kusura bakmasınlar lütfen.

Cengiz Usta'nın da belirttiği gibi çok şükür birbirimize kavuştuk. Şu an bu satırları yazarken bileğimde o takılı. Fırtınalı aşk hikayemizin ufak bir bölümü kaldı. Bu mesajı, o bölüme geçmeden önce, ilgi gösteren herkese teşekkür etmek için yazmak istedim. Son bölümü de inşallah kısa zamanda yazacağım. Şimdilik hanımefendinin bir fotoğrafını paylaşıyorum sadece;

Resim
Kullanıcı avatarı
oztk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners