TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton Ventura XXL

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Hamilton Ventura XXL

Mesaj hakanylmz » 27 Nis 2011, 19:50

Hamilton'un bu modeli hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz kullanan veya ilgilenen kişiler varsa.Fiyat konusunda yardımınızı istiyorum kimi yerdeyken 2800 tl'ye görürken 1800 tl istendiği yeride gördüm.Bulabiliceğim en uygun yeri önerirseniz çok sevinirim.
Kullanıcı avatarı
hakanylmz

Re: Hamilton Ventura XXL

Mesaj drk » 27 Nis 2011, 20:28

Resim

Hamilton'un ventura serisinin 50. yılına özel çıkardığı saati, 46mm x 54mm x 12mm ölçülerinde PVD kaplı paslanmaz çelik kasaya sahip. İçinde ETA 2824-2 mekanizma bulunuyor.Yurtdışı fiyatlarıyla karşılaştırısak; 1345$ liste fiyatı var, 900$ civarlarında bulmak mümkün, eğer Türkiye'de garantili fiyatı 1800tl ise gayet makul bir fiyat. Distribütörün sitesindeki 2850tl lik fiyat bence bu saat için fazla, üstelik bayilerden daha fazla indirim alabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj hakanylmz » 27 Nis 2011, 20:45

Evet distribütör 2850 tl'den listeliyor ve bana fazla geldi 1800 tl is pek güvendiğim bi yer değil ama mağaza tavsiyesi gelirse çok yararlı olur sağolun ilginiz için.
Kullanıcı avatarı
hakanylmz

Mesaj drk » 27 Nis 2011, 20:50

Belirli bir bayi bilmiyorum ama; tahminen çok aranılan bir model olmadığından(tasarımının farklılığından ötürü) her bayinin vitrininde olmayabilir. Eğer vitrinde varsa uzun süredir orada bekliyor olma ihtimali yüksek. Nakit parayla alışveriş yapmayı düşünürseniz zaten bayinin 2000tl civarlarına inmesini beklerim, gerisi pazarlık gücünüze ve saatin stok durumuna kalmış :) Eminimki bu saati liste fiyatından alacak kimse yoktur.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj hakanylmz » 27 Nis 2011, 20:57

Farklı tasarımı çok hoşuma gitti kolay kolay saat beğenen biri değilim ama bu model çok ilgimi çekti vitrinde imkanı yok bulamadım ama haksızlık ediyorsunuz gibi geldi modele :)
Kullanıcı avatarı
hakanylmz

Mesaj drk » 27 Nis 2011, 21:09

Yanlış anlaşılma olmasın saate herhangi bir lafım yok :) Yalnızca sıradışı tasarımından dolayı her zevke hitap etmeyeceği gibi çok beğenilebilir de. Liste fiyatıyla ilgili; hamiltonun genel olarak tüm modellerini liste fiyatından daha ucuza alabilirsiniz, 2800 gerçekçi bir rakam değil diye söyledim :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj hakanylmz » 27 Nis 2011, 21:14

Fiyat konusu kesinlikle doğru :)
Kullanıcı avatarı
hakanylmz

Mesaj Ziyaliv » 28 Nis 2011, 00:29

Mağazalarda %20 hatta peşinde %25 e kadar indirimle bulabilirsiniz.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 132 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners