TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Dan Henry 1964 Gran Turismo Chronograph Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Kutu Açılışı

Mesaj sajahn » 06 Eki 2021, 08:48

Baltic diyorum.
Kullanıcı avatarı
sajahn

Mesaj cagatay1903 » 06 Eki 2021, 09:56

Marathon olabilir mi acaba
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj cagatay1903 » 06 Eki 2021, 09:59

gozdentunay yazdı:
sajahn yazdı:Sanki biraz daha tüyo gerekiyor, ama ben de ilk tahmin olarak Monta diyeyim.
Panda kadran otomatik kronograf bir saat ,artık daha da bir tüyo verirsem esprisi gider kutuyu açmak zorunda kalırım :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kronograf olarak autodromo da olabilir sanki
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj slhgzl » 06 Eki 2021, 10:27

Sugess
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj gozdentunay » 10 Eki 2021, 17:10

Arkadaşlar merhaba tekrar ,saatimiz 35 yılı aşkın bir süredir saat kolleksıyoneri olan Dan Henry ‘nin kendi adına ürettiği ve genellikle vintage saatlerden etkilenerek tasarımlarını oluşturup satışa sunduğu bir kolleksiyondan.Bu kolleksıyonda benim tercihim 1964 Gran Turismo panda kadran modeli oldu.İlk defa microbrand bir markadan saat alıcağım için biraz tedirgindim ama gerçekten elime ulaştığında bütün kaygılarım bitti. 38mm paslanmaz çelik 316L 12,9mm kalınlık 19mm lug genişliği olan bu saat ilk defa deneyimlediğim ve hareketiyle tıpkı mekanik bir saati andıran Seiko Vk 63 mecaquartz bir kalibreye sahip ve buda beni ayrıca mutlu eden bir husus oldu. Ayrıca arka kapaktaki Aston Martin DB5 otomobil kabartmalı 3D kasa arkası ise oldukça havalı ..Yaklaşık 1 haftalık deneyimimden çok memnun kaldım hem safir kaplı çift kubbeli camı hemde bilekte 38 mm zarif duruşu,kaliteli çelik bileziğiyle özellikle benim gibi ince bilekliler için çok ideal bir saat..Pakette gelen el yapımı Dan Henry markalı deri kayışı, Üç saat yuvalı kanvas ve hakiki deri rulo çantası ile bence vintage havasını size sonuna kadar hissettiren bir saat olmuş.Ayrıca bana bu saati kazandıran ve bu vesile ile tanışma şansım olan genç forumdaşım yamancs ye de keyifli alışverişimizden dolayı teşekkür ederim,kendisinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz..Yazımı Dan Henry’nin saat ve kolleksıyon hususunda yazdığı bir
kısa makale ile noktalandırıyorum..Herkese güzel tahminleri için teşekkür ederim keyifli forumlar [emoji846]

Dan Henry “Kendi markamı yarattım çünkü koleksiyonluk saatlerimin değeri çok arttı ve günlük kullanım riskli hale geldi. Vintage tasarımlı saatleri dert etmeden takmak istedim; İşte o zaman Dan Henry saatler doğdu. Dan Henry Saatleri için beğendiğim tasarımları oluşturdum; Bunu yapmaya devam ediyorum, sizin de beğeneceğinizi umduğum saatler için tasarımlar yapıyorum.

Benim tavsiyem, saat koleksiyonunuzu bir yatırım olarak değil, bir hobi olarak görmenizdir. İster kuvars ister mekanik olsun, gözünüzü ışıldatan, kalbinizi mutlu eden şeyleri toplayın... Bazen sadece büyük indirim için saatler alıyoruz, aldığıma pişman olduğum ve asla takmayacağım yüzlerce saatim var.

LVMH Group'un sahibi olduğu blog olan Hodinkee'den etkilenmemeye çalışın. Pilot ve Diver saatlerinde yeşil kadranları gerçekten seviyorsanız alın

Ve kuvars mı yoksa otomatik mi tartışmak, CD'lerle vinil plakları tartışmak gibidir: Ben sadece müziği dinlemeyi tercih ederim.”
Resim

Resim
Resim
Resim
Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gozdentunay

Mesaj tt59 » 10 Eki 2021, 17:32

Hayırlı olsun güzel zamanlarınıza eşlik etsin :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj raven » 10 Eki 2021, 18:37

Hayırlı olsun :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj MehmetKaratürk » 10 Eki 2021, 18:47

Güzel bir inceleme olmuş
Güle güle kullanın :thumbup:
Olmadı diye üzüldüğün dua'ya, gün gelir sevinirsin
Kullanıcı avatarı
MehmetKaratürk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners