TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Eşim İçin 2000-2500 TL Bütçeli Erkek Saati Önerisi

Mesaj fecstasy » 22 Nis 2011, 09:49

günaydın herkese; dün pirlanta gittim ve 2 saat falan içerde kaldım =)
çoook mesudum o saatleri koluma birkaç dakika da olsa taktığım için! önerdiğiniz tüm saatleri ve beğendiğim tüm saatleri didik didik didikledim!ve sonuç olarak başta gönlüme sonra da bütçeme uygun bir model olarak Oris Small Second Pointer Date'te karar kıldım sayılır ama öncesinde tabi ki ustaların görüşüne danışıyorum :)

fiyatlar şöyle:
deri kayışlı olan model: 2650 civarından peşinde 2000'e / kredi kartına 2060'a indi
Çelik kolçaklı olan model: 2800 civarından peşinde 2200'e / kredi kartına 2080'e indi
Deri kayışlıyı alıp yanına çelik kordon istersem 2200TL; çelik kordonluyu alıp deri kayış istersem de 2250tl; ne alaka anlamadım totalde aynı şeyi alyıorum; bu noktada biraz huzursuzlaştım tabi ama yine de saatleri denemek ve aşağı yukarı tercihimi netleştirmek süperdi!

sizce nasıl bir tercih olmuş ya da fiyatlar hakkında yorum yapabilir misiniz? başka bir pırlant daha var oraya da gitsem mi :S

Resim
Resim
-yaşamın adaletine inancı var-
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj herofb » 22 Nis 2011, 10:45

en azından modeli belirlemenize sevindim fakat fiyatlar biraz bana karşık geldi çelik olanda kredi kartı nasıl peşinden daha ucuz oluyor bir de gerçekten hangisini öncelikle istiyorsanız onun fiyatını peşin ya da tek çekim fiyatını sorayım bir de hangi pırlanta sordunuz bunu bilirsem ben de diğerine sorarım
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj fecstasy » 22 Nis 2011, 10:56

kredi kartıyla peşin ters olmuş ama fiyat konusunda ben de biraz rahatsız oldum çünkü çelik kordonlunun fyatıyla yanına bir de deri kordon alırsam onun fiyatı neredeyse aynı :) fiyat konusunda kafam karışınca yanına kalem veririz fln dediler ama içime sinmedi açıkcası;
ben zafer plazaya sordum herojd11; çelik kordonlu saat + ilave deri kayış ya da tam tersini alıcam; totalde farketmiyor yani; sana ne diyecekler bakalım
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj herofb » 22 Nis 2011, 11:18

peki o zaman bir soru daha aşağıdaki modatech'e mi yoksa yukarıdaki pırlant'a mı sordunuz?
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj fecstasy » 22 Nis 2011, 11:26

yukarıdaki pırlanta; aşağıya inip birkaç model getirmişti adam ben de ortaklar ehrhalde diye oraya sormadım :S yanlış mı anlamışım?
Kullanıcı avatarı
fecstasy

Mesaj herofb » 22 Nis 2011, 11:42

doğru anlamışsınız modatech'ler de pırlant'lar da aynı
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj herofb » 22 Nis 2011, 12:30

merhaba peşin deri kayış için 1900 TL fiyat aldım.Bilginiz olsun fakat sizinde belirttiğiniz gibi deri kayış alıp gerekirse sonradan çelik bilezik sipariş edilmesinin daha uygun olacağını belirttiler
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj fecstasy » 22 Nis 2011, 12:40

herojd11 yazdı:merhaba peşin deri kayış için 1900 TL fiyat aldım.Bilginiz olsun fakat sizinde belirttiğiniz gibi deri kayış alıp gerekirse sonradan çelik bilezik sipariş edilmesinin daha uygun olacağını belirttiler

nereye sormuştun ben de oraya bi gideyim ama bana daha yüksek fiyat derlerse napcam :?
Kullanıcı avatarı
fecstasy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners