MehmetKarat羹rk yazd覺:muratcan87 yazd覺:Ge癟 de olsa bir hay覺rl覺 olsun da benden. Benim de severek yakla覺k 5 senemi ge癟irdiim bir saat kendisi. Hala en severek takt覺覺m saatlerimden birisidir. Dresswatch d覺覺nda saat almayan benim vazge癟ilmezlerinden biri haline geldi. Cidden Longines F/P oran覺 olarak harika bir saat yaratt覺 bu modelle. Hala da 癟ok sat覺yor zaten. 襤lerde klasik olarak da deerini koruyaca覺n覺 d羹羹n羹yorum. Tebrikler tekrardan.
ok teekk羹r ederim
Benimde 癟ok severek kulland覺覺m bir saat oldu.
Siyah ve krem kadran aras覺nda 癟ok kald覺m ama bu rengi 癟ok sevdim ve bu saat sebebiyle deri kay覺覺n konforu ile tan覺t覺m
Bende g羹zel bir klasik olaca覺 kanatindeyim.
Deri cand覺r. Bana kal覺rsa 癟elikten 癟ok daha 覺k. G繹sterii daha az diye 癟elikler son y覺llar覺 domine etse de vintage saatlerin y羹kselii tekrar deriyi 繹ne 癟覺kard覺. En son eime saat ald覺k ve kesinlikle metal kordon istiyorum dedi, gidip deri al覺p 癟覺kt覺. Kolunda deriyi 癟ok daha sevdi 癟羹nk羹. Bouna less is more dememiler, zarafet saatte her zaman iyidir, bu saat de bu anlamda 癟ok 癟ok 羹stte

kadran olarak da ben mesela hi癟 arada kalmam覺t覺m, krem renkli kadran ger癟ekten saati 50 model gibi g繹steriyor 癟羹nk羹. Siyah覺 癟ok sevemedim. Deri bu arada doal malzeme olduundan bir s羹re sonra kolunuzla b羹t羹nleip 癟ok konforlu oluyor. Tek s覺k覺nt覺s覺 2-3 senede bir deiim yapma gereklilii. Bir kordon da orijinal al覺nd覺覺nda 400-500 eurolar覺 dahi bulabiliyor. Bunun d覺覺nda harika.