TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mezuniyet Için Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Mezuniyet Için Saat Tavsiyesi

Mesaj Tolgi06 » 20 Nis 2011, 21:56

İkinci el düşünürsen(ki baya temiz görünüyor) sahibinden.com da güzel bir Hamilton var 750 ye.Hem yanında hiç kullanılmamış silikon kordonuda var.Link:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-hamilton-khaki-air-race-gmt-h776650-45733222/detay/?
Aynı kalibreyi kullanan başka bir model var şu anda babam kullanıyor(o da Hamilton).Oldukça memnun.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj cenk » 20 Nis 2011, 22:04

2. El hic dusunmedim.Bu model begendigim bir saat fakat 2 el dusunmuyorum.birde denemek benin icin cok onemli.isparada ne yazikki bunlari bulmam imkansiz antalyadada Hamilton ve oris modelleri sınırlı.
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj Clk » 20 Nis 2011, 22:55

Ispara Isparta oluyor saniyorum... Bence alternatif modelleri belirle bunlarin üzerine konusalim. Bu sekilde bir yere varmak zor!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj cenk » 20 Nis 2011, 23:15

Mobilde oldugum icin telefon bazilarini kafasina gore degistirebiliyo :D alternatif model icinde tissotlar veya Hamiltonun yukarida bahsi gecen saati olabilir.Yine hamiltondan HM62555753 kodlu saat olabilir.birkac kiside victorinoxlara bak demis fakat onlara bakamadim henuz sizin onerebileceginiz model varsa gormek isterim.
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj Archezia » 20 Nis 2011, 23:20

Oris ve Hamilton bütçenin içinde sen internetten araştır biraz. Saatvesaat'te Hamilton fiyatları biraz yüksek tabiki ama orada bile bütçenin içinde modeller var. Zaten daha ucuza da bulabilirsin Hamiltonları. Mesela forumda incelemesi olan şu saati 1500'e alırsın : viewtopic.php?f=13&t=203&hilit=open+heart#axzz1K62myjkD

Oris içinde istediğine yakın fiyatlar alanlar olmuştu forumda. Oris konusunda Herojd ve 2fast bilir fiyatları :D
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj 2fast4u » 20 Nis 2011, 23:30

o r i ssss sen bizim herseyımızsın :thumbup: fiyatlar cazip kosullar .......magazalarda :)))oris maaşa zam artık bak tektas a gıttım gıdıyorum ona gore:))))))(reklam kokan hareketler dıyenler ıcın bılgı verdım cok duygusalımdır)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 20 Nis 2011, 23:51

Sat Oris'i sonra kalkip tekrar destursuz Oris tavsiye et... Birak bu isleri 2fast; Breitling ile kendi kuyunu kendin kazdin :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj punk » 21 Nis 2011, 01:21

1500'e kadar Oris bulursun. TT1 Diver ya da Divers day/date falan bulunur elbet. BC3lere de bak.
Kullanıcı avatarı
punk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 60 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners