TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mido Multifort / Victorinox Airboss Tavsiye ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mido Multifort / Victorinox Airboss Tavsiye ve Yorum

Mesaj katastrof » 20 Nis 2011, 10:07

Arkadaşlar Midonun M005.430.16.031.00 kodlu http://www.mido.ch/fr/node/1573 saatini almaya karar verdim.
fakat bazı sorularım olacak;

1) Saati yurt dışından sipariş vererek getirtmenin daha mantıklı ve ucuz olacagına karar verdim. Ama avrupada hangi güvenilir siteden sipariş verecegimi bilmiyorum.( Avrupada oturan bir akrabamın adresine teslim edilip, sonra o akrabamın bana kargolamasıyla gümrük olayının çözümlenecegi kanısındayım.) Kısacası bu saati orjinal ve ucuz alabilecegim güvenilir bir saat sitesi arıyorum.

2) Fiyat olarak tahminimce 1200 TL gibidir diye düşünüyorum, çünkü fazlası bütçemi aşar. Birde türkiyede nerde servis garantisine ulaşacagız, bakımını nerde yaptıracagız,

3) Saatin hiç gerçegini göremedim, koldaki duruşu nedir bilmiyorum, sadece fotograftan begendim. Sizce hayal kırıklıgına ugrarmıyım.
Kullanıcı avatarı
katastrof

Re: Mido Multifort 42mm Eta 2836-2 Otomatik Saat

Mesaj Yusufduz » 20 Nis 2011, 17:22

Mido , Tufan saatteki %50 indirim nedeniyle uluslararası (internet) fiyat seviyesine yakın belkide daha ucuz oldu.İndirim başlayalı bir kaç ay kadar oldu ve hala devam ediyor bildiğim kadarıyla.Bu model var mıdır bilmiyorum ama araştırmaya değer.
Uluslararası düzeyde en iyi Mido fiyatları ABD de diye biliyorum.Avrupa ile rakamlar aynı gibi görünür ama birinde Euro diğerinde Usd farkı var .Tabi fiyatın beraberinde kargo ve vergi de dikkate alınmalı,yani son maliyet önemli.
Instagram; @joseph_flat
Kullanıcı avatarı
Yusufduz

Mesaj Frax » 20 Nis 2011, 18:07

Bahariye Tufan Saat'te artık Mido yok. Bu model de zaten yeni seride yer aldığı için yoktu.

Saatin hiç gerçegini göremedim, koldaki duruşu nedir bilmiyorum, sadece fotograftan begendim. Sizce hayal kırıklıgına ugrarmıyım.

Fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim ama hiç görmeden internetten saat almak pek mantıklı bir iş değil. 1000-1500 liraya saat alıyorsanız bir kere olsun elinize almanızda fayda var. Bu şekilde alışveriş yapmayın derim.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj katastrof » 21 Nis 2011, 00:22

Arkadaşlar araştırmaya halen devam ederken gözüme birde Zeno Watches Basel diye bir markanın referans kodu : 9557VKL-f2
hatta linkinide vereyim http://www.zeno-watch.ch/database/pub/E_datenblatt.php?RefNr=9557VKL-f2 böyle Valjoux 7751 bir makinesi takıldı.

aslında sorum ; makinadan ziyade acaba marka nasıldır? bilindikmidir? mido gibi tanınmışmıdır. güvenilerek alınabilirmi?

1300-1500 mido ya o parayı gözden çıkartmışken 2000 tl de eger gerçekten degecekse Zeno içinde gözden çıkartılabilir diye düşünüyorum...

cevaplarınız için şimdiden çok teşekür ederim.
Kullanıcı avatarı
katastrof

Mesaj katastrof » 21 Nis 2011, 00:28

Sanırım bu Zeno nun fiyatı 4000 tl civarı , bütçeyi çok fazla aşar. Mido düşünmeye devam edeyim :(
Kullanıcı avatarı
katastrof

Mesaj Frax » 21 Nis 2011, 02:52

Sayın katastrof

Bu şekilde bir başlığa biz üyeler pek yardımcı olamıyoruz, forumu incelemenizi öneriyoruz. Çeşitli bütçe aralıklarında önerilen modeller danışma kısmında mevcut. İnternetten bakıp görmeden almayı düşünüyorsanız hiç değilse diğer konularda tavsiye edilen modellere bakın, pişman olmayın.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Yusufduz » 21 Nis 2011, 09:15

Dün Osmanbey Tufan saatteydim,ellerinde halen 20-25 civarı Mido var deyince atlayıp gittip öğlen,istediğim midoyu bulamadım ama boş da çıkmadım.Mido'nun yanında Certina da indirimde (daha çok Diver modeli gördüm) .
Instagram; @joseph_flat
Kullanıcı avatarı
Yusufduz

Mesaj katastrof » 21 Nis 2011, 12:53

Arkadaşlar şimdilik halen aklımda Mido var. Ama açıkcası saat almayı yurtdışından güvenilir siteden yapmak istiyorum.
Örnek vermek gerekirse geçen gün kızılayda çokda ün yapmış bir magazada tissot un bir modelini begenecek gibi oldum(PRC200 dü sanırım), adam 2000 tl den 1500 e düştü. ben düşünmek istiyorum dedim. Geldim evde internetten baktım aynı saat 750 tl ye alınabiliyor. Açıkcası bu kadar fark olduktan sonra , maalesef ülkemizdeki saatçileri pek tercih edemiyorum. aklıma şu soru geliyor 750 tl ye satan da kar ediyorsa eger ülkemizdeki bu fahiş fiyatların sebebi nedir...

Formu okudukça otomatik saat tutkum çok arttı. Sürekli saat alacak halimiz yok. Uygun fiyatlarda kaliteli ve görsel, şık duracak bir saat araştırıyoruz bakalım. mido ve zeno şimdilik aklımda olanlar... Halen araştırmaya devam ediyorum...
Kullanıcı avatarı
katastrof

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 154 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners