justaguy yazdı:Çok güzel olmuş, elinize sağlık. İs yerinde vb masa üzerinde çok şık durur. Seri üretip satsanız alıcısı çıkar diye düşünüyorum

Merhaba justaguy,
Seri imalat apayrı bir konu. Aslında düşünmedim değil fakat Ostim' e seri imalat için gittiğim her CNC işleme merkezleri ''Kaç adet istiyorsunuz?'' diye soruyor. 3 5 adet imalat için hiç kimse koordinat dahi girmek istemiyorlar makinelerine. 100 200 adet üretim ise ciddi bir risk takdir edersiniz ki. Hem saati elde işlemenin ona ayrı bir ruh kazandırdığına inanıyorum. Sıradanlıktan çok uzak asil duruyor. Bu benim elde yaptığım ikinci saatim. Bu işe başlarken de satarım düşüncesi ile yapmadım ama sayısız kez Ostim'e gel git, malzeme temini, ham madde, kesici takım vb. durumlardan dolayı maddi olarak yıprandım. Üstüne bir de pandemi girince işimizden de olduk. Şu an saatimi satışa çıkarmayı planlıyorum. Satarsam hem ufak tefek ihtiyaçlarımı, hem de yeni bir saat üretimine bütçe oluşturmayı planlıyorum.
Bir sonrakini saatimi adım adım forumun önünde renk ve kombinasyon önerisi alarak detaylı şekilde sizlerle beraber üretmeyi düşünüyorum. Kısmet bakalım.
Bu arada iyi dilekleriniz için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
morningstar, ekdellal, tt59, Mrgncn, Ekselans, Ufkynl, doc, argn, vysaknc, asymptote, azizkaya, sedir, Masterport, yus49, MehmetKaratürk, mturann, iskampavya, cbmad, tfırtına, debra, Ground, mlm, solinari, Ankthas, hozburun, copycat, justaguy, avbey, moy, ilkayacil, evsen81, HknDrsn, sentez42, neyhackle, mertsamet, Alkım, MrJingles, ercment45, Okanito, espinosa, ermansire, menes, worldtime, ibrahim223, sphinx, Icarnaceast, mstfduz, albus