Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
westernboy » 15 Şub 2021, 17:33
oris 65 güzel olurdu aynı şekilde lld fikrinide katılıyorum

Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Bir daha dene, bir daha yenil, daha iyi yenil.
-

westernboy
-
Oguzhanm » 15 Şub 2021, 18:52
Bence lld ve hamilton khaki çakışıyor. İkisinin aynı ailede olması çeşitliliği azaltır. Lld zaten field watch ile diver hibriti bir saat.En azından görsel olarak.
Ayrıca forum olarak bıkmadınız aynı saatleri önerip durmaktan. Biraz farklılık olsun. Foruma renk gelsin.
-

Oguzhanm
-
cash » 15 Şub 2021, 21:25
Satılık ilanlarda bütçeniz dahilinde bir omega smp bond model vardı. Satılmadıysa değerlendirilebilir bence.
-

cash
-
mrtkrks » 15 Şub 2021, 21:51
Althor yazdı:Lld ve oris 65 çok iyi seçimler olur bence de yalnız temiz ikinci el düşünmenizi öneririm. Ikinci ele daha önceleri ben de mesafeliydim fakat fiyatların şu an geldiği noktada ikinci el çok daha mantıklı olacaktır. Bu modellerde sık sık neredeyse 0 durumda ikinci ellere denk gelebilirsiniz ayrıca.
Bonus olarak Breitling Superocean ve yeni mavi Lld'yi ben çok beğeniyorum

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Breatling superocean +1
Ama sıfır alınca değer kaybı çok yüksek olacağı için sıfır ayarında bir 2.el çok daha mantıklı olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

mrtkrks
-
solinari » 15 Şub 2021, 21:52
Oguzhanm yazdı:
Ayrıca forum olarak bıkmadınız aynı saatleri önerip durmaktan. Biraz farklılık olsun. Foruma renk gelsin.
+1
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

solinari
-
kuntik17 » 15 Şub 2021, 23:08
Model biraz eski sanırım. Bakım..vs işlerine girişmek gerekir.. ve evet budur dediğim bir model değil.. Bir de ben galiba siyah seviyorum
cash yazdı:Satılık ilanlarda bütçeniz dahilinde bir omega smp bond model vardı. Satılmadıysa değerlendirilebilir bence.
-

kuntik17
-
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 71 misafir