TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk saatimi alacağım / Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İlk saatimi alacağım / Öneri

Mesaj fbC » 10 Şub 2021, 10:30

casio edifice düşünüyorsanız eğer, arada bir çelik kordonu çıkarır deri veya nato kordon takar tarzımı değiştiririm diyorsanız eğer, edificelerde özellikle lug yapısına dikkat edin. Yukarıdaki sahte-orjinal edifice kıyaslaması yapan arkadaşın örnek verdiği modeli uzun süre kullandım. Ben 2016da 450 liraya almıştım, şu an sıfırı 2000 liralara yakın. Benim aldığım dönemde fiyatına göre harika bir saatti, şu an o konuda aynı şeyi söyleyemem. Lug yapısı daha dardır, deri kordona uydurmak çok zor ama gerek de yok bence. kendi kordonu ile uyumlu güzel bir saat.

Casio klasik modellerinde genellikle luglar değişime uygundur, çünkü aynı modelin hem çelik hem deri kordonlu versiyonunu piyasaya sunuyorlar. Ama edifice'de aynı durum söz konusu değil. Çelik kordonların çoğu sadece o modele özgün lug yapısına sahip.
Kullanıcı avatarı
fbC

Mesaj Acemisaatci » 10 Şub 2021, 16:39

Bu arada aldığım saatin linki bu bakmak isteyenler dönüş yapabilir. Satıcı tekrar listelemiş saati.

https://www.hepsiburada.com/casio-efr-5 ... 83EALw_wcB
Kullanıcı avatarı
Acemisaatci

Mesaj fbC » 10 Şub 2021, 20:14

Acemisaatci yazdı:Bu arada aldığım saatin linki bu bakmak isteyenler dönüş yapabilir. Satıcı tekrar listelemiş saati.

https://www.hepsiburada.com/casio-efr-5 ... 83EALw_wcB

güzel saat, güzel zamanlar göstersin. Bu kasa da farklı kordonlara uyumlu gözüküyor sanırım.
Kullanıcı avatarı
fbC

Mesaj Acemisaatci » 10 Şub 2021, 20:26

Çok teşekkür ediyorum. İçimde sadece sahte çıkma korkusu vardı.Satıcı tüm saatlerimiz ersa saat garantili ve tüm sertifikalar içinde geldiğini söyledi. Şuan kargo sürecinde. Elime ulaştığı zaman buraya tekrar dönüş yaparım. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum tekrardan. Forum sayesinde birçok şey öğrenmiş oldum.
Kullanıcı avatarı
Acemisaatci

Mesaj Icarnaceast » 10 Şub 2021, 22:10

Acemisaatci yazdı:Çok teşekkür ediyorum. İçimde sadece sahte çıkma korkusu vardı.Satıcı tüm saatlerimiz ersa saat garantili ve tüm sertifikalar içinde geldiğini söyledi. Şuan kargo sürecinde. Elime ulaştığı zaman buraya tekrar dönüş yaparım. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum tekrardan. Forum sayesinde birçok şey öğrenmiş oldum.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. :idea:
Kullanıcı avatarı
Icarnaceast

Mesaj haylo » 10 Şub 2021, 22:54

Güzel saatmiş. Güle güle kullanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
haylo

Mesaj Acemisaatci » 10 Şub 2021, 22:59

Çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Acemisaatci

Mesaj Acemisaatci » 12 Şub 2021, 00:20

Bugün saat elime geçti. Kutu içeriğini aşağıdaki linke bırakıyorum. İçime kurt düştü diger sitelerde 1500 2000 tl iken 850 ye aldım. Orjinal mi rica etsem bakabilir misiniz ? Şimdiden bakıp anlayabileceklere teşekkür ediyorum. İlk saatim oldugu için pek tecrübeli değilim.

https://hizliresim.com/lrHYsP
Kullanıcı avatarı
Acemisaatci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 137 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners