TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Vostok Modlama Hakkında Detaylı Bilgiler

Rus Saatleri Hakkında Bilgilere Ulaşabileceğiniz Bölüm

Re: Vostok Modlama Hakkında Detaylı Bilgiler

Mesaj fbC » 26 Oca 2021, 11:41

Arkadaşlar merhaba, amfibia 420 veya komandirskie k-35 veya k-65 almak istiyorum. Sormak istediğim birkaç şey var.

- bezeldeki sayıları, noktaları en pratik ve temiz olarak nasıl çıkarabiliriz?
- cam arka kapak nereden bulabilirim?
- komandirskie modellerinde üst kaplamanın soyulup pirinç kasaya çevrildiğini gördüm. Bunu nasıl yapabiliriz? Aynı şekilde pirinç kasaya çevirebileceğimiz amfibia modelleri var mıdır?
Kullanıcı avatarı
fbC

Mesaj SelAc » 26 Oca 2021, 14:31

Rakamlardaki boyalar kürdan ile çıkarılabilir. Biraz aseton da kullanabilirsiniz. K35 ve K65 çelik kasadır. Pirinç uygulama olmaz. Cam kapak için meranom ve komandirskie sitelerine bakabilirsiniz. Cam çapı büyük olan kapağı öneririm. Diğerinden daha şık ve kullanışlıdır.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@zamankoleksiyoneri
Kullanıcı avatarı
SelAc

Mesaj SelAc » 26 Oca 2021, 14:34

Amphiban klasik modelleri de çelik kasadır. Pirinç uygulama için komandirskie klasik modellerine bakabilirsiniz. 92,81,21,43 ve 53 kodlu kasalar pirinçtir.
@zamankoleksiyoneri
Kullanıcı avatarı
SelAc

Mesaj scorpus » 28 Oca 2021, 23:31

fbC yazdı:Arkadaşlar merhaba, amfibia 420 veya komandirskie k-35 veya k-65 almak istiyorum. Sormak istediğim birkaç şey var.

- komandirskie modellerinde üst kaplamanın soyulup pirinç kasaya çevrildiğini gördüm. Bunu nasıl yapabiliriz? Aynı şekilde pirinç kasaya çevirebileceğimiz amfibia modelleri var mıdır?

vostok ların arka kapağı bildiğim kadarıyla anti manyetik.böyleyse bu pahalı saatlere has bir özellik.cam kapak görünüş olarak güzel ama avantajlı bir özelliği ortadan kaldırmanıza sebep olur
Kullanıcı avatarı
scorpus

Mesaj JohnWick » 29 Oca 2021, 00:23

Resim
Orjinal parlak bezeli , mat fırçalanmış bezel ile değiştirdiğim 420 kasa no date scuba dude

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
JohnWick

Mesaj CptOz » 29 Oca 2021, 11:34

scorpus yazdı:
fbC yazdı:Arkadaşlar merhaba, amfibia 420 veya komandirskie k-35 veya k-65 almak istiyorum. Sormak istediğim birkaç şey var.

vostok ların arka kapağı bildiğim kadarıyla anti manyetik.böyleyse bu pahalı saatlere has bir özellik.cam kapak görünüş olarak güzel ama avantajlı bir özelliği ortadan kaldırmanıza sebep olur
Sadece belli SE amphibian modellerin arka kapakları anti manyetiktir. Meronomda bazen bu tarz anti manyetik kapaklar satılıyor. Camlı kapaklar tercih edilebilir ama saati biraz daha kalınlaştırdığı ve 200 mt su geçirmezlik özelliği için risk olabileceği söyleniyor. Dalış saatleri için pek uygun değil gibi...

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj scorpus » 29 Oca 2021, 22:57

CptOz yazdı:
scorpus yazdı:

Sadece belli SE amphibian modellerin arka kapakları anti manyetiktir. Meronomda bazen bu tarz anti manyetik kapaklar satılıyor. Camlı kapaklar tercih edilebilir ama saati biraz daha kalınlaştırdığı ve 200 mt su geçirmezlik özelliği için risk olabileceği söyleniyor. Dalış saatleri için pek uygun değil gibi...

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk

komandirskie ler de antimanyetik değil mi?
Kullanıcı avatarı
scorpus

Mesaj Kakefe » 30 Oca 2021, 16:41

yeni nesil vostoklar ve komandirskie ler antimanyetik degil..

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Kakefe

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners