San Martin’in aliexpressteki mağazasından ne kadar sürede teslimat gerçekleştiriliyor? Deneyimleriniz nasıldı? Şimdi bakıyorum 3 Mart tarihini verdi garip geldi çünkü dün şubatın ikinci haftası diyordu
Sent from my iPhone using Tapatalk
10 gün ila 25 gün arasında elinizde olur. Tekrar kontrol ettim, benim iki siparişimden biri 16, diğeri 19 günde elimde olmuş. Üstelik biri black friday yoğunluğundaydı. Benim lokasyonum İstanbul.Okanito yazdı:San Martin’in aliexpressteki mağazasından ne kadar sürede teslimat gerçekleştiriliyor? Deneyimleriniz nasıldı? Şimdi bakıyorum 3 Mart tarihini verdi garip geldi çünkü dün şubatın ikinci haftası diyordu
Çok teşekkürler bilgi içincopycat yazdı:10 gün ila 25 gün arasında elinizde olur. Tekrar kontrol ettim, benim iki siparişimden biri 16, diğeri 19 günde elimde olmuş. Üstelik biri black friday yoğunluğundaydı. Benim lokasyonum İstanbul.Okanito yazdı:San Martin’in aliexpressteki mağazasından ne kadar sürede teslimat gerçekleştiriliyor? Deneyimleriniz nasıldı? Şimdi bakıyorum 3 Mart tarihini verdi garip geldi çünkü dün şubatın ikinci haftası diyordu
Ayrıca çok yüksek vergi çıkmadı her iki sefer de. Saatler çok korunaklı kutuda geliyor. Kutu içinde gayet güzel tornavida ve pimler için maşa gibi alet de çıkıyor.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
copycat yazdı:Selam herkese,
Aliexpress'ten saat bakıp, kafası karışanlara bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.
Miyota 8 serisi ve Seiko NH35 (4r35) mekanizmaları gayet iyi biliniyor.
Ancak bugünlerde aliexpress'teki saatlerde pt5000 kodlu biraz daha pahalı bir mekanizma görüyorsunuz. Ben bu mekanizmayı hiç kullanmadım ama izlediğim güvenilir incelemelerde ve kullanım tecrübelerinde hep olumlu şeyler duyuyorum.
Bu mekanizma Çinlilerin iddialı oldukları bir sellita sw200 benzeri. Hem 28.800 vuruş, hem de yüksek zaman tutma (çok düşük sapma) kabiliyeti olduğunu söylüyorlar.
Bu mekanizmayı kullanan bir saati yeni sipariş ettim. Elime ulaşınca tecrübemi burada paylaşacağım.
Ayrıca mekanizma sellita ile birebir değiştirebilir ise, bozulan saatlerimiz için de ucuz bir servis alternatifi olabilir.
Saygılar,
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1 kesinlikle...solinari yazdı:Konuya bir de şu açıdan bakmak lazım. Kaliteli homage saatler sayesinde belki piyasada bir fiyat ve kalite dengesi de sağlanıyor olabilir. Olabilir diyorum çünkü bunun bir araştırmasını falan okumadım. Belki de ileride hatta daha yakın zamanda eski ve büyük markalar üzerinde fiyat ve kalite baskısı yaratabilir bu tür saatler. Örneğin Seiko'yu daha kaliteli saatler yapip şu anki fiyatlara satmak zorunda bırakabilir. YouTube a bakıldığında bu saatleri sadece bizim gibi ülkeler almıyor, Amerikalisi da alıyor İngilizi de. Talep arttıkça baskı da artar piyasa üzerinde.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir
|