Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
TeğmenRaine » 15 Oca 2021, 00:26
ibrahim223 yazdı:TeğmenRaine yazdı:ibrahim223 yazdı:Her ikisinide aktif kullanıyorum.. Aralarında en bariz ayrım ebat konusu (44 mm vs 40 mm)..
Kalite olarak mako xl bir adım önde görünse de invicta da verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar verir..
hocam incelemeleri izlerken bir şey dikkatimi çekti, invicta'nın bu modelinde miyota mekanizma mı var yoksa diğer invicta diverlardaki nh35a mı ? Çünkü diğer invicta modellerindeki gibi sarı rotor yok bu modelde izlediğim kadarıyla
Sarı rotor her seride yok.. Sub ve omega homage olan siyah seride tamamı sarı rotor..
(emin olmamakla birlikte mavi,gold..gibi renkli serilerde metalik renkte)
Ayrıca pro diver serisinde miyota kullanıldığını hiç görmedim ben..
Mekanizma olarak güvenilir.. Hatta zaman tutması günde (+4) saniyeyle aynı mekanizmaya sahip 3 Seiko saatimden (2 presage+1 samurai) daha istikrarlı..
Özetle: pişman olmazsınız..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu 300xx modelleri yeni galiba ve miyota mekanizma var videolara detaylıca baktım link bırakıyorum siz de bir bakın
https://youtu.be/N2kUCpA0cTAŞimdi siz bu modele sahip olduğunuzu ve nh35a olduğunu söylüyorsunuz videolarda miyota gözüküyor bölgesel bir farklılık mı var acaba yoksa sizdeki 89xx ile başlayan bir model mi ?
-

TeğmenRaine
-
ibrahim223 » 15 Oca 2021, 10:56
8926

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

ibrahim223
-
azizkaya » 17 Oca 2021, 21:07
Hayırlı olsun şimdiden.
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
-

azizkaya
-
ahmeddd » 18 Oca 2021, 00:10
hayırlı olsun inşallah memnun kalırsınız
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

ahmeddd
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir