recepergun yazdı:Açıkçası özel mesajlarda ve öncesinde tam olarak neler yaşandı bilemiyorum eğer birisi benden de sudan sebeplerle indirim isteyip kısa süre sonra üzerine koyup satarsa bende rahatsiz olurdum ama koyduğum fiyata alip isterse 5 katına satabiliyorsa satsın. Zaten 3 e alip 5e ilana koyan kişi satmayacağı için aylarca ilanını revize eder durur.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli forumdaşım, siz de farketti iseniz burada sıkıntı insanlarin kandırıldığını yada karşı taraftan hoş olmayan bi muamele gördüğünü söylemesi. Yoksa kimse kimsenin alıp sattığına karışmıyor. Hatta bazı arkadaşlarımız o kadar nezaket sahibi ki; bir saati satacağı yada sattığı zaman aldığı kişiye bilgi bile veriyor, yanlış anlaşılma olmasın diye.
Özel mesajlarda ne yaşandığını ben size yazayım. Selamsiz sabahsiz, fake hesaptan "Kaca olur?" yazılır, düzgün bir cevap yazarsınız, cevap verilmez. Ilgiliymis gibi sorular sorulup; sizi uğraştırıp fiyat sorulup cevap verilmez. Öğrenciyim bi yardımcı ol denir. Bi bakarsın adam ayda toplam 20 30bin tl lik saat almış forumdan. Farklı farklı fake hesaplardan yoklama çekilir. Aynı kisi ile farklı adammıs gibi konuşursunuz. Yukarida da başkaca ornekler var zaten. Saatsever gibi davranıp, yakınlıktan faydalanma olaylari da cabasi.
Forumda ikinci el alım satim yaptığını pek cok kimsenin bildigi arkadaşlar var zaten. Bu arkadaşlar ile ticaret de yapılıyor. Ben de sattım, bunu bilerek konuştuk. Burada bir mesleğin kotulenmesi gibi bir durum yok. Burada mesele, başka bir kimlik yada kisve altında insanların iyi niyetinin ve efendiliginin suistimal edilmesi.
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi