TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Güzel forumumuzda saat satışları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Güzel forumumuzda saat satışları

Mesaj sentez42 » 12 Mar 2019, 00:13

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/quote][/quote]

Bu forumdaki bir saat severin ulaşmak isteyeceği saatin asgari kriterleri ve buna bağlı ekonomik bir skalası olduğu öngörerek takas verilen şey eğer bir kitap ise bu pahaca yüksek bedelli olan kindle olabilir diye düşündüm.

Bende kindle kullanıyorum. google dan birşey aradığımda ilgili konu DH forumlarında ise ancak o şekilde giriş yapıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/quote][/quote][/quote]
Giriş seviye bir japona karşılık bir karton kutu kitap vermiştim 2 yıl olmuştur :D
Kullanıcı avatarı
sentez42

Mesaj Mandos » 10 Oca 2021, 13:16

Artık güzel forumumuz ikinci el al-satçı esnaflar, esnafların yakın arkadaşları (onlar adına saat alanlar) ve esnaflara özenenler tarafından işgal edilmiş durumda. Bu arkadaşlarda maalesef herhangi bir ahlak kavramı da bulunmamakta. Çoğu ikinci bir hesap kullanıyor bu teklifleri için. Konu içinde bolca bahsedilen saat severlerin (gerçi kendileri saat sever gibi takılıyor forumda) azınlığa düştüğünü düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj Cruciatus » 10 Oca 2021, 13:59

Mandos yazdı:Artık güzel forumumuz ikinci el al-satçı esnaflar, esnafların yakın arkadaşları (onlar adına saat alanlar) ve esnaflara özenenler tarafından işgal edilmiş durumda. Bu arkadaşlarda maalesef herhangi bir ahlak kavramı da bulunmamakta. Çoğu ikinci bir hesap kullanıyor bu teklifleri için. Konu içinde bolca bahsedilen saat severlerin (gerçi kendileri saat sever gibi takılıyor forumda) azınlığa düştüğünü düşünüyorum.
+1

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj Okanito » 10 Oca 2021, 14:08

Mandos yazdı:Artık güzel forumumuz ikinci el al-satçı esnaflar, esnafların yakın arkadaşları (onlar adına saat alanlar) ve esnaflara özenenler tarafından işgal edilmiş durumda. Bu arkadaşlarda maalesef herhangi bir ahlak kavramı da bulunmamakta. Çoğu ikinci bir hesap kullanıyor bu teklifleri için. Konu içinde bolca bahsedilen saat severlerin (gerçi kendileri saat sever gibi takılıyor forumda) azınlığa düştüğünü düşünüyorum.

Nitelik ve limitasyon kuralları hepimizin dikkatini çeken bu hususta iyileştirme gerçekleştirir diye düşünüyorum. Daha geçen bir başka konuda üyelerden birisi konu sahibine al-satçılıktan dem vurmuştu.
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullanıcı avatarı
Okanito

Mesaj mbkutsal » 10 Oca 2021, 14:25

Ben forumda fazlaca saat ilanı vermekle birlikte bu güne kadar ne forumda saat satabildim ne de alabildim.Bunda forum üyeleri ile şahsen tanismiyor olmaninda etkisi muhakkak vardir. Ama sarı siteden sattığım saatlerin çoğu 1 hafta içinde tekrar ilana çıkarılıyor ve bu bence gayet doğal bi süreç. Düzenlenen mezatlara bakıyorum alıcıların çoğu saat ticareti yapanlar.Mezatta aldıkları fiyatların çok üzerine sitelerde ilan koyuyorlar.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
mbkutsal

Mesaj Althor » 10 Oca 2021, 14:42

Benim başıma bir kere geldi forum içi satıştan kısa süre sonra chronoda 2 katına ilana konmuş. Hem de benim çekmiş olduğum fotoğraflar ile [emoji23]
Sarı sitede kim ne yapıyorsa yapsın da forumda böyle şeyler görmek can sıkıcı.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Althor

Mesaj recepergun » 10 Oca 2021, 15:24

Öncelikle 1 yıldır sizlerleyim perde arkasından takip eden bir forum üyesiyim, açıkçası sizlerden fazlasıyla bilgi ve birikim elde ettiğimi söyleyebilirim, bu vesileyle herkesin fikirleri adına teşekkür ederim. Satış ilanlarını takip ettiğim kadarıyla da satılan çoğu saat forum dışına satılıyor, bu kadar çok eleştiriye rağmen forumun satış anlamında çokta aktif olmadığını görmek lazım.

Geçmiş yıllarda neler yaşandı tam olarak bilemiyorum ama satışlarla ilgili forumdaki çoğunluğun düşüncesini yanlış buluyorum. Kendi adıma konuşacak olursam çok zorda kalmadığım sürece bir malı değerinin altında satmayı uygun bulmuyorum, uygun sattıysam o mal artık benden çıkmış olur ve artık sonraki satışlar beni ilgilendirmez isterse 2 katına satılsın, aynı düşüncem alımlarımda da geçerlidir. Forumdaki fikirleri geçtiğimiz yıl bir arkadaşımın araba alma macerasına benzetiyorum, arabayı satın aldıktan sonra satıcı haftalarca 5000 fazla vereyim geri sat 10000 fazla geri vereyim geri sat diye taciz etmişti.

Geçenlerde bir fikir alışverişi için açılmış olan başlıkta yazılan cevap açıkçası bence hiç hoş değildi, bu mantıkla şu anda forumdaki tüm skxlerin 1500 bandında satılması gerekir herkes TL olarak buralarda alım yapmıştır. Zamlardan dolayı malumunuz bir hafta sonrasında bile fiyatlar saçma yerlere gelebiliyor. Burası bir forum ise forumun Türkçe anlamına göz atılmasını tavsiye ederim. Fikir ve mal alışverişinin yapıldığı bir yer olduğunu düşünürsek kimse başkasının nasıl alım ve satım yaptığına karışmaması gerekir. Zaten bir süre sonra eğer yanlış davranışta bulunan kişiler varsa ya aradığını bulamadığı için ya da üyeler tarafından davranışları referans bölümüne yazılacağı için bir bir eksilirler. Benim önerim referanslar bölümünü olumlu ve olumsuz olarak genişletmek olabilir, bir kişi hakkında olumsuz bir düşünce var ise farklı bir başlık altına yazmak yerine oraya yazmak daha uygun olur.

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
recepergun

Mesaj Mandos » 10 Oca 2021, 20:03

recepergun yazdı:Öncelikle 1 yıldır sizlerleyim perde arkasından takip eden bir forum üyesiyim, açıkçası sizlerden fazlasıyla bilgi ve birikim elde ettiğimi söyleyebilirim, bu vesileyle herkesin fikirleri adına teşekkür ederim. Satış ilanlarını takip ettiğim kadarıyla da satılan çoğu saat forum dışına satılıyor, bu kadar çok eleştiriye rağmen forumun satış anlamında çokta aktif olmadığını görmek lazım.

Geçmiş yıllarda neler yaşandı tam olarak bilemiyorum ama satışlarla ilgili forumdaki çoğunluğun düşüncesini yanlış buluyorum. Kendi adıma konuşacak olursam çok zorda kalmadığım sürece bir malı değerinin altında satmayı uygun bulmuyorum, uygun sattıysam o mal artık benden çıkmış olur ve artık sonraki satışlar beni ilgilendirmez isterse 2 katına satılsın, aynı düşüncem alımlarımda da geçerlidir. Forumdaki fikirleri geçtiğimiz yıl bir arkadaşımın araba alma macerasına benzetiyorum, arabayı satın aldıktan sonra satıcı haftalarca 5000 fazla vereyim geri sat 10000 fazla geri vereyim geri sat diye taciz etmişti.

Geçenlerde bir fikir alışverişi için açılmış olan başlıkta yazılan cevap açıkçası bence hiç hoş değildi, bu mantıkla şu anda forumdaki tüm skxlerin 1500 bandında satılması gerekir herkes TL olarak buralarda alım yapmıştır. Zamlardan dolayı malumunuz bir hafta sonrasında bile fiyatlar saçma yerlere gelebiliyor. Burası bir forum ise forumun Türkçe anlamına göz atılmasını tavsiye ederim. Fikir ve mal alışverişinin yapıldığı bir yer olduğunu düşünürsek kimse başkasının nasıl alım ve satım yaptığına karışmaması gerekir. Zaten bir süre sonra eğer yanlış davranışta bulunan kişiler varsa ya aradığını bulamadığı için ya da üyeler tarafından davranışları referans bölümüne yazılacağı için bir bir eksilirler. Benim önerim referanslar bölümünü olumlu ve olumsuz olarak genişletmek olabilir, bir kişi hakkında olumsuz bir düşünce var ise farklı bir başlık altına yazmak yerine oraya yazmak daha uygun olur.

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saat benden çıktıktan sonrası beni ilgilendirmez zaten ama bu arkadaşlar burada saatsever gibi takılıp ucuza saat kapatma derdindeler. Bunu yaparken de girmedikleri kalıp yok. Burada örnek verip olay çıksın istemiyorum ama her türlü yalan ağızlarından düşmüyor. Tersleyince de her cümleleri nedense birden Allahla başlıyor, bedduaya kadar gidiyor. Arka planda polisajdan şekil değiştirmiş, sertifikası kutusu oradan buradan alınmış saatleri tertemiz diye satarken onu unutuyorlar ama.
Kullanıcı avatarı
Mandos

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: inova79, macada ve 213 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners