TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Nasıl Saklanır?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Nasıl Saklanır?

Mesaj BatuhanKLC » 07 Ara 2020, 22:42

Aldım yazdığım gün aldım ve bu gün ürün elimde , fiyatına göre muhteşem bir ürün , Metkrks hocama teşekkürler :thumbup: nasip olursa fotoğraf paylaşmaya çalışacağım
Kullanıcı avatarı
BatuhanKLC

Mesaj Mandos » 07 Ara 2020, 22:55

BatuhanKLC yazdı:Aldım yazdığım gün aldım ve bu gün ürün elimde , fiyatına göre muhteşem bir ürün , Metkrks hocama teşekkürler :thumbup: nasip olursa fotoğraf paylaşmaya çalışacağım

Ne kadar vergi çıktı acaba?
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj BatuhanKLC » 07 Ara 2020, 22:57

Resim
Şöyle bırakmış olayım fotoğrafı da , rengi çok hoşuma gitti vintage havası veriyor ne tam kahve ne bordo gibi . :thumbup:
Kullanıcı avatarı
BatuhanKLC

Mesaj BatuhanKLC » 07 Ara 2020, 22:59

Mandos yazdı:
BatuhanKLC yazdı:Aldım yazdığım gün aldım ve bu gün ürün elimde , fiyatına göre muhteşem bir ürün , Metkrks hocama teşekkürler :thumbup: nasip olursa fotoğraf paylaşmaya çalışacağım

Ne kadar vergi çıktı acaba?

Ürün artı kargo 109 Tl ye tekabül etti , 17(vergi) tl de ptt kargo kapıda ücret aldı toplamda 126 lira .
Kullanıcı avatarı
BatuhanKLC

Mesaj mrtkrks » 08 Ara 2020, 00:22

Hayırlı olsun. Bende siz yazınca baktım şimdi yarın dağıtıma çıkacakmış benimkilerde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj Althor » 10 Ara 2020, 19:25

Benimki de bugün geldi. Gerçekten çok beğendim. Teşekkürler paylaşım için [emoji106]Resim

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Althor

Mesaj mrtkrks » 10 Ara 2020, 19:53

Benimkiler de geldi. Valla tekrar tekrar alasım geliyor ne yapacağımı bilmemekle birlikte :) Bosphorus Leather, IFL vs 300+ eurolara satıyorlar bu ürünü. Gerçekten kaliteli. Burada toptan ürettirmeye kalksan bu fiyata mal edemezsin. Çinlilerle baş edilmez valla :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj umutgulac » 17 Eyl 2021, 14:20

Güzel kutuymuş, benim hanımın hediyesi bir kutum var da onu değiştirmeyi gözüm yemiyoru :D

Yeni aldığım perpetual calender moonphase saatim için winder almak istiyorum, ne önerirsiniz arkadaşlar?
Kullanıcı avatarı
umutgulac

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ahmetozturk, Hellhound, Heyea, kalbaysali, ringrang, sphinx, tt59 ve 211 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners