Althor yazdı:Ben de op, explorer 1 ve no-date subları(özellikle vintage) çok beğensem de mercekli rolexleri güzel bulamıyorum. Benim için kadrandaki tüm dengeyi bozuyor.
Tag Heuer'de kadranda sadece Heuer yazan re-issuelar harika, eski aquaracerlar da oldukça hoştu fakat şimdiki mercekli aquaracerlar da bana hitap etmiyor. Sanırım saat zevkimdeki önemli bir motto: MERCEK DOSTUMUZ DEĞİLDİR!
Elbette bu kişisel düşüncem, seven ve fonksiyonel bulan çoktur.
Bir de saatleri ilk araştırmaya başlarken diverları çok garip ve kaba buluyordum. Ne kadar gereksiz diye düşündüğümü hatırlıyorum. Şimdi en çok ilgimi çeken modeller diverlar. Insanın beğenileri hobide ilerledikçe çok değişiyor gerçekten de. Ilk başta 42mm ve üstü odağımdayken şimdi de 38-40mm aralığını tercih ediyorum. Ileride 35-36mm bir Nomos da radarımda. Insan denemeden bilemiyor. Forumdaki tecrübeler bu anlamda çok faydalı oluyor, katkıları olan herkese buradan bir teşekkür etmiş olayım [emoji4]
Öğrenmeye, gelişmeye, denemeye devam.
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende aynı şekilde takvimli ve mercekli sub. güzel bulamıyorum kadrandaki tüm simetri ve altın oranı bozuyor bence,sub alsaydım tercihim no date olurdu