Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdilik sadece Italya marketine sunulacakmış, 2021'de ise global olarak bayilere ulaşacak anladığım kadarı ile. Siyah lld'mi sattığımdan beri mavi lld'yi bekliyordum. Neyse ki sonunda geldi [emoji108][emoji108][emoji108]Ok7 yazdı:[emoji145]
Evet okudum.ve maviyi çok güzel kullanmışlar bence siyaha dönen şekilde şimdiden hayırlı olsun diyelim [emoji846][emoji1303]Althor yazdı:Şimdilik sadece Italya marketine sunulacakmış, 2021'de ise global olarak bayilere ulaşacak anladığım kadarı ile. Siyah lld'mi sattığımdan beri mavi lld'yi bekliyordum. Neyse ki sonunda geldi [emoji108][emoji108][emoji108]Ok7 yazdı:[emoji145]
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mavi big eye da görünüyor ancak çok az yerde paylaşımını bulabildim. En kısa zamanda gelirler umarım. Görsellere baktıkça ağzım sulanıyor [emoji23]Ok7 yazdı:Evet okudum.ve maviyi çok güzel kullanmışlar bence siyaha dönen şekilde şimdiden hayırlı olsun diyelim [emoji846][emoji1303]Althor yazdı:Şimdilik sadece Italya marketine sunulacakmış, 2021'de ise global olarak bayilere ulaşacak anladığım kadarı ile. Siyah lld'mi sattığımdan beri mavi lld'yi bekliyordum. Neyse ki sonunda geldi [emoji108][emoji108][emoji108]Ok7 yazdı:[emoji145]
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufkynl yazdı:Ne kadar seiko 5 görürseniz gorun mutlaka görmediğiniz bir seiko 5 kalıyor
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 251 misafir
|