Günaydın,
24 fotoğraf gelmiş deneme yarışması için yeterli sayılır. Kısaca formatı açıklayayım 12'şerli iki grup eleme turu. Her gruptan ilk 5'ler finale çıkar

Fotoğrafları hazırladım isim koymadım sadece numara ile temsil ediliyorlar. Yeni bir uygulamaya daha gittik bu konu için artık misafirlerde anketlere oy verebilecekler. ( Misafir oy hakkı yaşanan bir takım problemler sebebi ile daha sonra iptal edilmiştir ) Forum bu yarışma anketine otomatik yönlendirecek her giren üyeyi, elbette gene anket allerjisi olanlar için ankete katılmak istemiyorum şıkkıda ekliyoruz. Bir kaç dış sitedende yarışma için link veririz sanırım 300-400 kişi oylamaya katılacaktır. Fena sayılmaz sayı.
Grupları fotoğrafların yüklenme sırasına uygun olarak tek ve çift diye ayırdım, adaletli olması için herhangi bir özel seçim yapmadım. Favori fotoğraf numaranızı her resmin altındaki banttan takip edebilirsiniz. Örnek altta X yerinde foto nosu olaacak. Her grup anketi 5 gün açık ve ankette verilen oy değiştirilebiliyor. Önce herhangi birine oy verip konuyu geçtikten sonra düşünüp sonra tekrar istediğiniz nolu foto için değiştirebilirsiniz. Take your time for voting
Eğlenceli olursa bir dahaki yarışmada küçük ödüllerde verilebilir ve çok daha fazla katılım olur belki. Herkese bol şans