Her An Her Yerde Saat Günlüğü
mrtkrks » 16 Eki 2020, 16:50
eyimen yazdı:mrtkrks yazdı:Moonwatch kullanıcılarına birşey sormak istiyorum. Kurma kolunu saat yönünün tersinde tutarak saniyeyi durdurmak mekanizmaya zarar verir mi ? Tüm youtube videolarında bunu yapıyorlar ama emin olamadım zararsız olduğuna .
Moonwatch kullanalı yıllar oldu ama, yanlış hatırlamıyorsam Omega'nın kullanım kılavuzunda da bunun yapılabileceğinden bahsediliyordu. Kitapçığa sahip bir arkadaş bizi bilgilendirebilir

Youtube’a “calibre 1861” yazınca çıkan official video :
https://youtu.be/r5lGV79KSxwBurada da hiç göstermeyince o hareketi sormak istedim açıkçası. Teşekkürler bilgi için [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

mrtkrks
-
eyimen » 16 Eki 2020, 18:16
mrtkrks yazdı:eyimen yazdı:mrtkrks yazdı:Moonwatch kullanıcılarına birşey sormak istiyorum. Kurma kolunu saat yönünün tersinde tutarak saniyeyi durdurmak mekanizmaya zarar verir mi ? Tüm youtube videolarında bunu yapıyorlar ama emin olamadım zararsız olduğuna .
Moonwatch kullanalı yıllar oldu ama, yanlış hatırlamıyorsam Omega'nın kullanım kılavuzunda da bunun yapılabileceğinden bahsediliyordu. Kitapçığa sahip bir arkadaş bizi bilgilendirebilir

https://youtu.be/r5lGV79KSxwBurada da hiç göstermeyince o hareketi sormak istedim açıkçası. Teşekkürler bilgi için [emoji106]
Rica ederim. İnternetten kitapçığın ilgili sayfasını buldum. Saniye kolunu durdurmak için tepeyi kibarca geri ittirmeniz gerektiği yazıyor:

-

eyimen
-
-

woo2y
-
mrtkrks » 22 Eki 2020, 00:59
eyimen yazdı:mrtkrks yazdı:eyimen yazdı:mrtkrks yazdı:Moonwatch kullanıcılarına birşey sormak istiyorum. Kurma kolunu saat yönünün tersinde tutarak saniyeyi durdurmak mekanizmaya zarar verir mi ? Tüm youtube videolarında bunu yapıyorlar ama emin olamadım zararsız olduğuna .

Rica ederim. İnternetten kitapçığın ilgili sayfasını buldum. Saniye kolunu durdurmak için tepeyi kibarca geri ittirmeniz gerektiği yazıyor:

Çok teşekkürler, komple manualı da indirdim telefona [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

mrtkrks
-
mbkutsal » 15 Kas 2020, 18:58
Daha tok, daha gösterişli olmuş.
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

-

mbkutsal
-
cash » 15 Kas 2020, 22:30
mbkutsal yazdı:Daha tok, daha gösterişli olmuş.
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tebrikler güzel günlerde kullanın

sizde bir önceki omega da vardı satmıştınız galiba. ben de bir önceki modeli kullanıyorum gayet memnunum. siz her ikisini de kullandınız sizce hangisi daha iyi?
-

cash
-
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Energie, mertovski, ogeday, sphinx, tt59 ve 115 misafir