TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Kullanım İstatistik Uygulaması

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat Kullanım İstatistik Uygulaması

Mesaj argentum » 01 Eki 2020, 22:12

Ben de ilk önce saate bakıyorum ,tabi bir saat varsa[emoji2] Portakal'ın yaptığı bize işkenceydi gerçekten :-)

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
argentum

Mesaj Reczebb » 01 Eki 2020, 23:15

cengonur yazdı:
digitusmaximus yazdı:
kiwi21 yazdı:
digitusmaximus yazdı:
kiwi21 yazdı:Eylul de bittigine gore Eylul ayi istatistiklerini paylasabilirim;

Resim

Aynı düzeni ben tutturmaya çalışsam illa ki "bu ay şu saati hiç takmadım, istatistikte sıfır gözükmesin " diye 1-2 defa taktığım olur. Ama gerçekte o ki bazı saatlerimi 2-3 ayda bir kere anca taktığım olur. Yani en sevdiğim saat diye bir kavram var genellikle her gün yola onunla birlikte çıkıyorum. Diğerlerini de arada değişiklik olsun diye taktığım oluyor.

Siz nasıl sağlıyorsunuz bu tarafsızlığı, veya seçimlerinizi neye göre belirliyorsunuz?. Örneğin Takım elbise giydiğiniz bir günde G-Shock'a da şans var mı?

İsim geregi takim elbise hic giymiyorum. Ceket giydigim gunlerde de tabi ki g-shock takmiyorum. Karsi oldugumdan, takilmaz diye dusundugumden degil, takimla daha cok yakistirdigim cok fazla secenegimin olmasindan dolayi.

Genelde saate karar verdikten sonra ertesi gun icin guyecegim pantalonu, corabi vs ayarlayip oyle yatiyorum :D

Ailenin ana uyeleri Rolex OP, Nomos Club, Seiko Sarb035 ve Smiths Everest. Bir sekilde dengeye oturuyor.

Bence de yakışmaz ama Fatih Portakal yakıştığını düşünüyor.. :) Kırmızı G-Shock...

Resim
Bu uyumsuzluğu gören tek kişi ben değilmişim demek, bende haberleri izlerken diyordum takım elbiseyle ne alakası var şu saatin diye... [emoji23][emoji23]

Mantık sizi A’dan B’ye götürür Hayal gücü ise heryere [emoji1909]
Baska bir konuda bunu paylaşmıştım. Bir arkadaş teknesi oldugunu ve muhtemelen yayindan sonra oraya gittiği icin taktığını söylemişti. Kendisi ile karşılaşmış birkaç kere.

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Saatin kendisi mekân, yürüyüşü zaman, ayarı insandır.”
Kullanıcı avatarı
Reczebb

Mesaj Reczebb » 01 Eki 2020, 23:17

digitusmaximus yazdı:
cengonur yazdı:
digitusmaximus yazdı:
..............................................

Bence de yakışmaz ama Fatih Portakal yakıştığını düşünüyor.. :) Kırmızı G-Shock...

Resim
Bu uyumsuzluğu gören tek kişi ben değilmişim demek, bende haberleri izlerken diyordum takım elbiseyle ne alakası var şu saatin diye... [emoji23][emoji23]

Mantık sizi A’dan B’ye götürür Hayal gücü ise heryere [emoji1909]

Bu sitedeki herkes farketmiştir emin olun :D Saatseverim deyip de "Karşıma bir insan çıktığında kolundaki saate dikkat etmem hiç de gözüme çarpmaz, ilgimi çekmez" diyen bir forum üyesi var mı bilmiyorum. Dost başa, düşman ayağa, bizim gibiler de saate bakıyoruz galiba :D
Kesinlikle otobüste, metroda göz hizamda varsa bakiyorum ben de. Hatta bir magazada beyefendinin kolunda zevkli bir saat gorunce daha sonra paylasimlarindan forum üyesi oldugunu anlamıştım.

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Saatin kendisi mekân, yürüyüşü zaman, ayarı insandır.”
Kullanıcı avatarı
Reczebb

Mesaj kiwi21 » 09 Kas 2020, 11:17

Gecen hafta yasanilan depremden dolayi aybasindan beri bilegimden Rolex'i cikartmiyorum. Kasim ayi bir sey ifade etmeyecek ama en azindan Ekim ayini paylasayim;

Resim
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj kiwi21 » 01 Oca 2021, 09:18

Aralik ayi istatistikleri ve 2020 istatistikleri bu sekilde sonuclandi. İstatistikleri etkileyen faktorler icinde yasadigimiz deprem, pandemi sureci, sene ortasinda kullanmis oldugum saatlerimden 3'unu gonderip yeni 2 saat katmis olmam vardi.

2021'de de devam etmeyi dusunuyorum nasipse. Eglenceli veriler cikiyor.

Resim

Resim

Rolex OP - 123

Nomos Club - 54

Casio G-Shock - 48

Seiko Sarb035 - 32

Seiko 5 Arabic - 29

Smiths Everest - 27

Timex Snoopy - 16

Seiko SKX - 15

Hamilton Jazzmaster - 11

Swatch Irony - 5

Maranez Layan - 4

Seiko Yeşil Chrono - 1

Tissot - 1
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: btwatch ve 204 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners