Ben de ilk önce saate bakıyorum ,tabi bir saat varsa[emoji2] Portakal'ın yaptığı bize işkenceydi gerçekten :-)
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baska bir konuda bunu paylaşmıştım. Bir arkadaş teknesi oldugunu ve muhtemelen yayindan sonra oraya gittiği icin taktığını söylemişti. Kendisi ile karşılaşmış birkaç kere.cengonur yazdı:Bu uyumsuzluğu gören tek kişi ben değilmişim demek, bende haberleri izlerken diyordum takım elbiseyle ne alakası var şu saatin diye... [emoji23][emoji23]digitusmaximus yazdı:kiwi21 yazdı:digitusmaximus yazdı:kiwi21 yazdı:Eylul de bittigine gore Eylul ayi istatistiklerini paylasabilirim;
Aynı düzeni ben tutturmaya çalışsam illa ki "bu ay şu saati hiç takmadım, istatistikte sıfır gözükmesin " diye 1-2 defa taktığım olur. Ama gerçekte o ki bazı saatlerimi 2-3 ayda bir kere anca taktığım olur. Yani en sevdiğim saat diye bir kavram var genellikle her gün yola onunla birlikte çıkıyorum. Diğerlerini de arada değişiklik olsun diye taktığım oluyor.
Siz nasıl sağlıyorsunuz bu tarafsızlığı, veya seçimlerinizi neye göre belirliyorsunuz?. Örneğin Takım elbise giydiğiniz bir günde G-Shock'a da şans var mı?
İsim geregi takim elbise hic giymiyorum. Ceket giydigim gunlerde de tabi ki g-shock takmiyorum. Karsi oldugumdan, takilmaz diye dusundugumden degil, takimla daha cok yakistirdigim cok fazla secenegimin olmasindan dolayi.
Genelde saate karar verdikten sonra ertesi gun icin guyecegim pantalonu, corabi vs ayarlayip oyle yatiyorum
Ailenin ana uyeleri Rolex OP, Nomos Club, Seiko Sarb035 ve Smiths Everest. Bir sekilde dengeye oturuyor.
Bence de yakışmaz ama Fatih Portakal yakıştığını düşünüyor..Kırmızı G-Shock...
Mantık sizi A’dan B’ye götürür Hayal gücü ise heryere [emoji1909]
Kesinlikle otobüste, metroda göz hizamda varsa bakiyorum ben de. Hatta bir magazada beyefendinin kolunda zevkli bir saat gorunce daha sonra paylasimlarindan forum üyesi oldugunu anlamıştım.digitusmaximus yazdı:cengonur yazdı:Bu uyumsuzluğu gören tek kişi ben değilmişim demek, bende haberleri izlerken diyordum takım elbiseyle ne alakası var şu saatin diye... [emoji23][emoji23]digitusmaximus yazdı:
..............................................
Bence de yakışmaz ama Fatih Portakal yakıştığını düşünüyor..Kırmızı G-Shock...
Mantık sizi A’dan B’ye götürür Hayal gücü ise heryere [emoji1909]
Bu sitedeki herkes farketmiştir emin olunSaatseverim deyip de "Karşıma bir insan çıktığında kolundaki saate dikkat etmem hiç de gözüme çarpmaz, ilgimi çekmez" diyen bir forum üyesi var mı bilmiyorum. Dost başa, düşman ayağa, bizim gibiler de saate bakıyoruz galiba
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: btwatch ve 204 misafir
|