TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Candino CC4388-2 / CC4412-3 Tavsiye ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Candino CC4388-2 / CC4412-3 Tavsiye ve Yorum

Mesaj nikonian » 03 Nis 2011, 08:10

merhaba arkadaşlar;
aranıza yeni katıldım ve bilgisi olan arkadaşlara başlıktaki konuyu danışmak istiyorum. candino resmi sitesinde bu ürünün kodu c ile başlamakta ancak Türkiye distribütörünün sitesinde cc ile başlıyo kod numarası ve iki saat arasında küçük farklar var mesela birinde rakam yazılı kadran üzerinde diğerinde çizgiler var gibi. farklı ülkelerde farklı modeller mi satışa sunuluyor? acaba fake ürün mü aldım diycem ama distribütör sayfasında var ürün. bu arada ürünü iki büyük şehirde bir çok bayide aradım ancak bulamadım. online bir alışveriş sitesinde buldum. ve sipariş verdim. bu ürünü daha önce duyan var mı acaba yada bilgi sahibi olan?
yardımcı olanlara teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
nikonian

Re: Candino CC4388-2

Mesaj fadli » 03 Nis 2011, 11:06

Merhaba. Candino çok bilinen bir marka olmadığı için çok fazla yerde satılmıyor. Bahsettiğiniz modelin 4-5 farklı kombinasyonu var. Yani rakamlı ve rakamsız modeli de mevcut. Model numarasına gelince, bazen distiribitör firmalar bu tür ufak değişiklikler yapabiliyor. Candinonun web sitesinde rakamsız olan model ismi C4388/1 iken, distiribitör firmanın (Konsept Saat) sitesinde aynı model CC4388/2 diye belirtilmiş. Sanırım bir karışıklık olmuş. Saatinizi güle güle kullanın. Saatte bir problem olduğunu düşünmüyorum. İyi günler.
Kullanıcı avatarı
fadli

Mesaj nikonian » 03 Nis 2011, 14:51

sayın Fadli ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
candinonun resmi sitesinde saatle ilgili çok az bir bilgi var. sizce tasarım olarak ve özellik olarak nasıldır?
fiyatına göre performansını değerlendirebilirmisiniz?
teşekkür ederim tekrardan...
Kullanıcı avatarı
nikonian

Mesaj fadli » 03 Nis 2011, 16:13

Bende bu markanın başka bir modeli var. İndirimli bir şekilde almıştım. Ve saatten gayet memnunum. Eğer siz de indirimli bir fiyata almışsanız, fiyatını fazlasıyla hak ettiğini söyleyebilirim.
Kullanıcı avatarı
fadli

Candino CC4412-3

Mesaj sasa4151 » 05 Nis 2011, 11:15

Merhaba arkadaşlar. Çok sevdiğim bir arkadaşım 350 Tl bütçe ile güzel bir saat almak istiyor. Bende Candino CC4412-3 modelini beğenip önerdim. Hepsiburada da güzel indirim var. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. İyi günler...

http://www.hepsiburada.com/Liste/candino-cc4412-3-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=sacc44123&categoryId=25008404

Resim
Kullanıcı avatarı
sasa4151

Re: Candino CC4388-2 / CC4412-3 Tavsiye ve Yorum

Mesaj nikonian » 08 Nis 2011, 16:03

sanırım Candino çokta kullanıcısı olan bir marka değil.
bu arada siparişim geldi. ürün Candino resmi sitesindeki ile aynı.
http://www.candino.com/#/Collections/Ca ... el/2-3-11/

swatch irony serisi eski saatimle kıyasladığımda Candino özellikle tasarım olarak çok şık durmakta. ancak Türkiye'de pazarının olmaması da çok ilginç tabi. beğenenlere tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
nikonian

Mesaj Kaans » 08 Nis 2011, 16:44

Benim babamdan hediye olarak aldığım bir Candino saatim var. Periyodik zamanlarda bakıma götürürüm ve saatçim her seferinde hayranlığını üstüne basa basa belirtir ban. Çok bilindik bir marka olmayabilir ama çok kaliteli bir saattir kendileri. Özel günlerde ve takım elbisenin yanına çok yakışır. İnternette arattım ama bulamadım Candino Diamond modelin adı. Bir ara incelemesini yaparım... Seçtiğiniz Candino bence çok güzel bir model, güle güle ve sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim.

Resim

Uploaded with ImageShack.us
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...
Kullanıcı avatarı
Kaans

Mesaj nikonian » 09 Nis 2011, 13:50

sayın Kaans;

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
nikonian

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners