TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Avrupa !!!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Avrupa !!!

Mesaj Altar » 20 Ağu 2020, 10:39

Yabancı bir şirkette çalışıyorum,Şirket merkez binaya cağırdı isveçe.Bizim burada hayalini kurduğumuz saaatler orada 8,9 ay çalışmayla rolex bile alınabiliyor.Kendi ülkeme bakıyorum rolex ev fiyatı neredeyse.Oris bile seiko muamelesi görüyor,o kadar moralim bozuldu ki resmen ülkeyi terketmeyi düşündüm o anda.
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur
Kullanıcı avatarı
Altar

Re: Avrupa !!!

Mesaj cihanmert » 20 Ağu 2020, 11:06

Boşverin biz hayal kurmaya devam edelim nasılsa maaşı dolarla almıyoruz bize ne dolar çıkmış da rolex uçmuş da. Nasılsa benzinide 50 tl lik alıyoruz değişen ne varki. Biz tarihi bir yapıda yüzlerce yıllık resimleri perde ile kapatıp orada namaz kılıp avrupayı feth ettiğini sanan bir toplum olduk daha avrupa bize ne verebilir. Zaten biz resti çektik mi adamların elleri ayakları karışıyor. Yarın biz artik doları bıraktık deriz bakın hooop rolex 10 bin usd den 10 bin tl. Onlar korksun
Kullanıcı avatarı
cihanmert

Mesaj CptOz » 20 Ağu 2020, 11:11

O zaman bir de Conakry- Gine'ye veya Ukrayna'nın bir kasabasına gidin [emoji48]. Orada Turkiye 'de kazandığınız parayla kral gibi yaşarsınız. İsveç Avrupa' nın kişi başı gelir olarak en zengin ulkelerinden ama fiyatlar da oldukça pahalıdır. Sodartalje, Stockholm'den insanların ucuz içmek ve eğlenmek için Riga-Latvia'ya geçtiğini bilirim... Tabii ki gönül isterdi bir İsveç gibi olalım, umarım son yıllarda yapılan büyük teknolojik, bilimsel atılımlarla ve sanayideki dev gelişmelerle bu da olacak. İmam hatiplerden gelecek zeki, çağdaş ve akılcı nesillere güveniyoruz... [emoji106]

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj cihanmert » 20 Ağu 2020, 11:23

Ben yerli arabamızdan ümitliyim. Bizi kurtarırsa o kurtaracak. Bir çıksın araç var ya... Zaten yabancılara dolar ile satarız o zaman bu kur çok işe yarayacak. :champ:
Kullanıcı avatarı
cihanmert

Mesaj cihanmert » 20 Ağu 2020, 11:24

Bu arada bize de dolar üzerinden satmazlar demi? :D :D
Kullanıcı avatarı
cihanmert

Mesaj Reczebb » 20 Ağu 2020, 11:33

Ben olsam 10 bin dolarla şakkadanak rolex alırım! Şaşırır millet! Hiç beklemedikleri bir hareket. Niye alıyor, nasıl alıyor? Hani parası yoktu diyecekler. Arkadan şak 10 bin dolara bir rolex daha alırım! 20... yetmedi! Bir rolex daha! 30... Biter zati çil yavrusu gibi dağılır Rolex.

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“Saatin kendisi mekân, yürüyüşü zaman, ayarı insandır.”
Kullanıcı avatarı
Reczebb

Mesaj cihanmert » 20 Ağu 2020, 11:49

Reczebb yazdı:Ben olsam 10 bin dolarla şakkadanak rolex alırım! Şaşırır millet! Hiç beklemedikleri bir hareket. Niye alıyor, nasıl alıyor? Hani parası yoktu diyecekler. Arkadan şak 10 bin dolara bir rolex daha alırım! 20... yetmedi! Bir rolex daha! 30... Biter zati çil yavrusu gibi dağılır Rolex.

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resim
Kullanıcı avatarı
cihanmert

Mesaj Ufkynl » 20 Ağu 2020, 13:37

Altar yazdı:Yabancı bir şirkette çalışıyorum,Şirket merkez binaya cağırdı isveçe.Bizim burada hayalini kurduğumuz saaatler orada 8,9 ay çalışmayla rolex bile alınabiliyor.Kendi ülkeme bakıyorum rolex ev fiyatı neredeyse.Oris bile seiko muamelesi görüyor,o kadar moralim bozuldu ki resmen ülkeyi terketmeyi düşündüm o anda.
Ev fiyatları düşük demekki.
Şükredelim. Şükür önemli bak :) zaten doğalgaz da bulmusuz bundan sonrasını avröpa düşünsün :)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 274 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners