TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

"Yurtdışı" Sıcak Saat Fırsatları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: "Yurtdışı" Sıcak Saat Fırsatları

Mesaj syndrome23 » 04 Ağu 2020, 06:21

Saatin tasarımını beğendim ben o yüzden biraz araştırdım. Önceden markayı duymamıştım hiç, internette aradım pek bilgi de bulamadım inceleme falan. Türkiye için bir satış sitesi gördüm sadece. Bu modeli kendi sitesinde de bulamadım, ancak global sitesinde benzer modellerde sellita sw200-1 mekanizma kullandığı yazıyor.

İsviçre mekanizmalı safir camlı otomatik ve iyi bir saat için 2700 çok ucuz aslında, ama bana çok güven vermedi. O fiyata daha iyi alternatif bulunabilir. Özellikle İsviçre mekanizmalı bir şey istiyorsanız tam o fiyata olmasa da biraz daha üstüne kesin bulunur.

Bir de, adamların kendi sitelerinde ve başka kaynaklardao tomatik saatleri 4,5 - 5 bin civarından başlıyor. En ucuzu 680 dolar falan örneğin kendi sitesinde. Buradaki fiyat bana çok ucuz geldi.
Kullanıcı avatarı
syndrome23

Mesaj Ankthas » 04 Ağu 2020, 11:03

syndrome23 yazdı:Saatin tasarımını beğendim ben o yüzden biraz araştırdım. Önceden markayı duymamıştım hiç, internette aradım pek bilgi de bulamadım inceleme falan. Türkiye için bir satış sitesi gördüm sadece. Bu modeli kendi sitesinde de bulamadım, ancak global sitesinde benzer modellerde sellita sw200-1 mekanizma kullandığı yazıyor.

İsviçre mekanizmalı safir camlı otomatik ve iyi bir saat için 2700 çok ucuz aslında, ama bana çok güven vermedi. O fiyata daha iyi alternatif bulunabilir. Özellikle İsviçre mekanizmalı bir şey istiyorsanız tam o fiyata olmasa da biraz daha üstüne kesin bulunur.

Bir de, adamların kendi sitelerinde ve başka kaynaklardao tomatik saatleri 4,5 - 5 bin civarından başlıyor. En ucuzu 680 dolar falan örneğin kendi sitesinde. Buradaki fiyat bana çok ucuz geldi.

Hamilton ve Tissot modelleri var hala bu fiyatlara. Michel Herbelin aksesuar markası diye biliyorum, işi saat yapmak olan markalara yönelmek daha mantıklı :thumbup:
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj sylvester » 12 Ağu 2020, 18:53

4 adet saat aldım. Seiko SRPB03J1 ve SRPB07J1 ( bu saatleri tanesi 1900 TL den N11 den 6 taksit olarak aldım.) 3. Saat ise HB de Gürbüz Saatçilik ten ₺3590 ye Seiko SPB037J1. (Taksitle) Son olarak ise Longines Conquest Classic L2.785.5.76.7 (White Dial) Saati ise sahibinden hiç kullanılmamış olarak ₺6600 aldım. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
sylvester

Mesaj syndrome23 » 12 Ağu 2020, 20:45

Hayırlı olsun bence diğerine göre gayet güzel saatler
Kullanıcı avatarı
syndrome23

Mesaj sylvester » 13 Ağu 2020, 02:01

https://urun.n11.com/kadin-kol-saati/se ... P261616152 Bu bayan saati hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
sylvester

Mesaj sylvester » 13 Ağu 2020, 02:02

syndrome23 yazdı:Hayırlı olsun bence diğerine göre gayet güzel saatler

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
sylvester

Re:

Mesaj sylvester » 16 Ağu 2020, 20:13

eraslani yazdı:Bal deresi gibi mübarek,yersen.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu laf bana mı?
Kullanıcı avatarı
sylvester

Mesaj CptOz » 16 Ağu 2020, 21:12

'' syndrome23'' Buyrun size gerçek bir saat markasından yine 2700 TL ye safir camlı, 100 mt su geçirmez, otomatik bir İsviçre saati. Aynı saat bende mevcut 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum...
İncelemem:
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic? ... source=appResim
Kullanıcı avatarı
CptOz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners