Saatin tasarımını beğendim ben o yüzden biraz araştırdım. Önceden markayı duymamıştım hiç, internette aradım pek bilgi de bulamadım inceleme falan. Türkiye için bir satış sitesi gördüm sadece. Bu modeli kendi sitesinde de bulamadım, ancak global sitesinde benzer modellerde sellita sw200-1 mekanizma kullandığı yazıyor.
İsviçre mekanizmalı safir camlı otomatik ve iyi bir saat için 2700 çok ucuz aslında, ama bana çok güven vermedi. O fiyata daha iyi alternatif bulunabilir. Özellikle İsviçre mekanizmalı bir şey istiyorsanız tam o fiyata olmasa da biraz daha üstüne kesin bulunur.
Bir de, adamların kendi sitelerinde ve başka kaynaklardao tomatik saatleri 4,5 - 5 bin civarından başlıyor. En ucuzu 680 dolar falan örneğin kendi sitesinde. Buradaki fiyat bana çok ucuz geldi.