TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio gshock ga 2100 1a1adr

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Casio gshock ga 2100 1a1adr

Mesaj syndrome23 » 10 Ağu 2020, 19:58

Hocam bende beyaz çizgili var. Ben baştan alacak olsam yine beyaz indisli ama kasası yeşil ya da sarı olanı alırdım.

Ben saati alırken kullanmak için de aldım, okunurluğu önemliydi benim için o yüzden beyazı tercih ettim.

Siyah olan bana göre daha güzel duruyor. Bir tık abartarak Gshock'u geçtim Casio'nun şu ana kadar çıkardığı en güzel tasarım diyebilirim.

Sorunuzun cevabı olarak, bana göre beyaz ve siyah indisli arasında çok aman aman bir fark yok görsel olarak, özellikler zaten aynı. Fulll siyah olan biraz daha güzel iken beyaz indisli olanın okunurluğu daha iyi diye ben onu tercih ettim. Hatta almadan önce forumda kullanan arkadaşlarla da konuşmuştum bu konuyu onlar da beyaz indis daha rahat okunuyor demişlerdi
Kullanıcı avatarı
syndrome23

Mesaj CptOz » 10 Ağu 2020, 20:07

Bir ara ben de GA-2100-1A modelini düşünmüştüm fakat hem bulamadım hem de GA 800 ü keşfedince vazgeçtim. Komple siyah tavsiye etmem, her ne kadar daha hoş gözükse de okumada sorunlu bence. GA 800 ün okunabilirliği, alttaki nispeten büyük dijital ekranı, çift aydınlatması, diğer G-Shock lara göre kaba olmaması ve saniye kolunun da olması cezbedici geldi. 1 senedir kullanıyorum ve çok memnunum...
Resim
Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj receptuna5441 » 10 Ağu 2020, 20:15

Benim gonlumden bu saat geciyordu. Zaman sapmasi sifir bletuut ozelligi adim sayar ve siyah. Ga 2100 kafamizi karistirdi karbon ve tam siyah olmasi ile
Resim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
receptuna5441

Mesaj syndrome23 » 10 Ağu 2020, 21:37

Ga-800'de gayet hoş saat bence. Kasa çapı da Ga 2100'e göre büyük olsa da çok büyük değil. Eğer bunu beğendiyseniz bu da çok güzel saat.
Kullanıcı avatarı
syndrome23

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kallone ve 215 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners