TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Şu An Aklınızda Hangi Saat Var?

Mesaj oxygene » 14 Tem 2020, 09:18

mbs1905 yazdı:
oxygene yazdı:Hayaller Omega Aqua Terra ama bütçe Oris propilot'a yetiyor. 2020 modelinin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Propilot gariban aqua terrasıdır :)

Resim
Resim

Benim de aklımda bir bir model. 2020 modelin de farklılıklar olacak mı?

Resimdeki 2020 model. Eski modelden farklı olarak yükseltilmiş lume var, kadranı daha canlı gösteriyor. Kordondaki endlinkler daha farklı, tepe daha ince, clasp değişmiş, kordonun ortadaki kısmı cilalanmış. Ufak farklar ama bence genel olarak saatin kalite hissiyatını daha yukarı çekmiş. Eski model daha bir tool watch havasındayken yeni model daha çok sporty-dress watch izlenimi bırakıyor.
Kullanıcı avatarı
oxygene

Mesaj mbs1905 » 14 Tem 2020, 12:10

oxygene yazdı:
mbs1905 yazdı:
oxygene yazdı:Hayaller Omega Aqua Terra ama bütçe Oris propilot'a yetiyor. 2020 modelinin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Propilot gariban aqua terrasıdır :)

Resim
Resim

Benim de aklımda bir bir model. 2020 modelin de farklılıklar olacak mı?

Resimdeki 2020 model. Eski modelden farklı olarak yükseltilmiş lume var, kadranı daha canlı gösteriyor. Kordondaki endlinkler daha farklı, tepe daha ince, clasp değişmiş, kordonun ortadaki kısmı cilalanmış. Ufak farklar ama bence genel olarak saatin kalite hissiyatını daha yukarı çekmiş. Eski model daha bir tool watch havasındayken yeni model daha çok sporty-dress watch izlenimi bırakıyor.

Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. Bence de çok şık bir model olmuş. Aklıma yazdım. :D
Burak
Kullanıcı avatarı
mbs1905

Mesaj copycat » 14 Tem 2020, 12:27

Ankthas yazdı:

Resim
Resim

Bence Aqua Terra ile bu saatin pek alakası yok, Big Crown Propilot nev-i şahsına münhasır modern ve spor bir pilot saati, yeni versiyonlarını özellikle çok beğeniyorum. Aqua Terra benzeri daha hesaplı saat arıyorsanız Tissot - Gentleman'e bakabilirsiniz:

Resim
Bu tissot çok güzelmiş, hiç görmediğim bir modeldi. Teşekkürler bilgi için.

Însanlar bu mekanizmadan uzak duruyor ancak tam tersine ben vuruş frekansındansa, rezerve önem veriyorum. Hatta benim için zaman tutmasından da önemli. Zira saat ayarlamaktan, kurmaktan hem çok bıktım, hem de şahsi tecrübeme göre, İsviçre mekanizmalar kurulmaya karşı japonlardan daha hassas. Kurarken zarar verdiğim saatler oldu.

Bu saatin hem görüntüsü çok hoşuma gitti, hem de 80 saat çok iyi bir rezerv.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj Tolgi06 » 14 Tem 2020, 14:39

copycat yazdı:
Ankthas yazdı:

Resim
Resim

Bence Aqua Terra ile bu saatin pek alakası yok, Big Crown Propilot nev-i şahsına münhasır modern ve spor bir pilot saati, yeni versiyonlarını özellikle çok beğeniyorum. Aqua Terra benzeri daha hesaplı saat arıyorsanız Tissot - Gentleman'e bakabilirsiniz:

Resim

Însanlar bu mekanizmadan uzak duruyor ancak tam tersine ben vuruş frekansındansa, rezerve önem veriyorum. Hatta benim için zaman tutmasından da önemli. Zira saat ayarlamaktan, kurmaktan hem çok bıktım, hem de şahsi tecrübeme göre, İsviçre mekanizmalar kurulmaya karşı japonlardan daha hassas. Kurarken zarar verdiğim saatler oldu.

Geçenlerde bir inceleme yazmıştım bu modele copycat, belki faydası olur : http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=33348&hilit=gentleman#axzz6SAVMOw4g
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj copycat » 16 Tem 2020, 09:18

Tolgi06 yazdı:
copycat yazdı:
Ankthas yazdı:

Resim
Resim

Resim

Geçenlerde bir inceleme yazmıştım bu modele copycat, belki faydası olur : http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=33348&hilit=gentleman#axzz6SAVMOw4g
Valla çok faydalı oldu. Elinize sağlık. Saat yeniden hayırlı olsun hakikaten güzelmiş.

Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj fulhamx5 » 27 Tem 2020, 12:16

Erwin Creed in burada kullandığı saat nedir sizce?

https://youtu.be/V_Ye6rBzA8M
Kullanıcı avatarı
fulhamx5

Mesaj eyimen » 27 Tem 2020, 16:59

Erwin Creed sağdaki ise saat Batman..
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj odeon » 22 Ağu 2020, 22:42

0.00% indirim oraniyla beraber dusununce... bilemiyorum, Altan, bilemiyorum.

Resim
Kullanıcı avatarı
odeon

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kalbaysali ve 177 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners