Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Longines modelleri ve tasarimi guzel gercekten ama su 3 rakamina yapilan zulum nedir onu anlamis degilim. Tarih penceresi daha farkli konumlandirilabilirmis.[emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Flagship heritage siyah versiyon ve yeni spirit mavi kadrana bayıldım. Hepsi cok şık. Longines urun yelpazesini yakisikli bir şekilde genişletiyor. Herkese hitap edicek bi modelleri var.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berkan süper inceleme olmuş, değerlendirmelerinde 40-42mm ayrımın hariç hepsine katılıyorum. Boyut konusu zaten kişisel tercih olduğu için sıkıntı yok [emoji23]
Bilgilendirmelerin ve incelemen için çok teşekkürler.
Zevkle okuyorum yazılarını
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Flagship, tuxedo ve bullseye favorilerim oldu. Orta segmenti Longines surklase etmis durumda.
Koskoca sirketin pazarlama departmani elbet dusunmuslerdir ancak bu kadar harika modeli piyasaya surup tum cephanelerini bi senede harcamasalardi keske...