TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SKZ229 Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko SKZ229 Yorum

Mesaj Tolgi06 » 02 Nis 2011, 17:44

:D .Aslında forum olarak Aydın Saat'e talepte bulunabiliriz bu Seiko 5 ler ile ilgili.Belki dikkate alırlar(hani bir umut)
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj bf109 » 02 Nis 2011, 19:48

tolgi06 yazdı::D .Aslında forum olarak Aydın Saat'e talepte bulunabiliriz bu Seiko 5 ler ile ilgili.Belki dikkate alırlar(hani bir umut)

işleri saatçilik olsaydı belki ama onların işleri sadece para kazanmak.
Kullanıcı avatarı
bf109

Mesaj lucerna » 03 Nis 2011, 22:48

Türkiye'de ki saatciler satis rakamlarini calistirdigi isci, ödedigi kira, vergi, vermek zorunda oldugu teknik servis v.s. bu rakamlari olusturuyor da,

Yurtdışındaki satıcılar hangi donelere göre satış rakamlarını belirliyor?
Türkiye'deki asgari ücret, Amerika ve Avrupa'dan daha mı yüksek (!).
Türkiye'de ki saatciler de pek çok ithalatçı gibi "kazıkla kazan ilkesi" ile ticaret yapıyor.
Allahtan e-ticaret diye bir şey çıktı da bu ithalatçıların insafına kalmaktan kurtulduk.
Kullanıcı avatarı
lucerna

Mesaj Clk » 03 Nis 2011, 23:51

Internette gördügün fiyatlari yurtdisinda herhangi bir magazada bulabilecegini düsünüyorsan yaniliyorsun Lucerna. Akilli oldugunu düsünüp e-bay'den yari parasina saat alip sahte oldugu icin elinde patlayan yada saatin S'sinden bile haberi olmadigi icin almis oldugu sahte ürünü gercek sana o kadar cok insan var ki...

Bayiden alanlarin hepsi salak, bir bizler akilliyiz burada :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Tolgi06 » 04 Nis 2011, 00:36

clk haklısında burdada iş yine kişiye düşüyor.Sonuçta satıcıların hepsi sahte ürün satmıyor.Eğer kendini ispatlamış olarak nitelendirdiğimiz satıcılardan alırsak sorun yok.Zaten bayiden almanın tadı başka bunu kimse inkar edemez.Saati deniyorsun canlı görüp alıyorsun sonuçta bayide.Kimi durumlarda model burda olmadığı için kimi durumlardada bütçe sebebi ile ebay yada başka sitelerden alınabiliyor ama.
Zaten mağazada ebay'deki fiyatları dediğin gibi hiç bir yerde bulamazsın.Önceki iletide dediğim gibi üst sınıf saatlerde bayi tabiki mantıklı ama iş orta ve alt seviyeye geldi mi fiyat farkları gerçekten çok ciddi.Bunu sende biliyorsun.Asgari ücretin 700 tl bile olmadığı bir yerde 400-600 tl fark inanılmaz çok değil mi sencede?
Sonuç olarak üst sınıf saatlerde sana hak vermemek elde değil ama Seiko vb gibi saatlerde(Grand Seiko ve Ananta'yı dahil etmiyorum) örneğin etiket fiyatı 2000 tl ise ebayde 600 e alabiliyorsun.Yani 1400 fark var.Bu gerçekten çok abartılı bence.Hadi pazarlık vb durumlarda fark 800 e insin.Arada bir asgari ücret fark var.Birazda insaf demekten başka bir şey mümkün değil.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj uzbey33 » 04 Nis 2011, 01:11

seiko'larda ebay fiyatları türkiye fiyatının 3'te birinin altında. burada indirimle 1500 tl olan saat 450-500 liraya alınabiliyor. burada 500-600 lira olan saatler ebay'de 150 lira civarı, hem de güvenilir satıcılarda. insan garantisi de olmayıversin diyebiliyor. türkiye'deki satıcı kazanacağına ben kazanayım diyebiliyor ;)
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj lucerna » 05 Nis 2011, 22:09

Güneş balçıkla sıvanmaz.
Kazıkla kazanla bir yere varılmaz.
Asıl akılsızlık, bu fahiş fiyatlardan Türkiye'de saat almak ve bu firmaların değirmenine su taşımaktır.
Kullanıcı avatarı
lucerna

Mesaj Raskrane » 07 Nis 2011, 14:27

arkadaşlar ben başlığa bir süre bakmadım baya post olmuş :) teşekkürler yorumlar için ebay den alışveriş yapmak için paypal hesabımı güncelledim sanal kartıma parayı aktardım ama vazgeçtim, 100-120 tl için riske girmek istemedim orjinal olduğundan şüphe dumucanız 100.000 satışı olan satıcılar var ama kargo ve gümrük ksımı düşündürüyor. saati bi alışveriş sitesi üzerinden anlaştığım arkadaş getirecek sanırım önümüzdeki hafta elimde olacak
Kullanıcı avatarı
Raskrane

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 171 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners