TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

3000 TL civarı diver saat önerisine ihtiyacım var

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 3000 TL civarı diver saat önerisine ihtiyacım var

Mesaj madeinswiss » 08 Oca 2020, 23:58

Ankthas yazdı:
Meng yazdı:Resim

Ben yeni aldım. Gördüğümde hayran kaldım gerçekten. Koldaki duruşu, hissiyatı inanılmaz. Prospex seikolar zaten iyidir. Tavsiye ederim bunu veya diğer modellerini.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyefendinin önerdiği saat çok güzel en yeni nesil monster, bence çok güzel olmuş. Siyah kadranlı model bitmiş ama metal bilezikli mavi kadranlı modeli var hala bütçenizin de altında. Bence quartz bi saate vereceğinize aynı fiyata otomatik alın:

https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-prospex-srpd25k-dalgic-saati-P400390792

Boyut olarak da endişe etmenize gerek yok monsterlar olduğundan çok daha ufak gösteriyor, alpinanın 38'ine denktir yani.

Resim
Teşekkürler güzel modelmis. Tabi bileğim 15 cm olunca biraz tereddütte kalmıyor değilim.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
madeinswiss

Mesaj Meng » 09 Oca 2020, 09:18

Ankthas yazdı:
Meng yazdı:Resim

Ben yeni aldım. Gördüğümde hayran kaldım gerçekten. Koldaki duruşu, hissiyatı inanılmaz. Prospex seikolar zaten iyidir. Tavsiye ederim bunu veya diğer modellerini.

Beyefendinin önerdiği saat çok güzel en yeni nesil monster, bence çok güzel olmuş. Siyah kadranlı model bitmiş ama metal bilezikli mavi kadranlı modeli var hala bütçenizin de altında. Bence quartz bi saate vereceğinize aynı fiyata otomatik alın:

https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-prospex-srpd25k-dalgic-saati-P400390792

Boyut olarak da endişe etmenize gerek yok monsterlar olduğundan çok daha ufak gösteriyor, alpinanın 38'ine denktir yani.

Resim

Zaten 2 renk olarak geldi bu model. Her ikisi de çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben alırken ikisine de bakmıştım.

Kullanıcı avatarı
Meng

Mesaj mehmetlevent » 01 Tem 2020, 10:15

Tissot Candır ;) :thumbup:

Resim
Mehmet Levent
Kullanıcı avatarı
mehmetlevent

Mesaj fsenturk » 01 Tem 2020, 16:32

mehmetlevent yazdı:Tissot Candır ;) :thumbup:

Resim

Arkadaş diver saat istemiş. Bu diver değil yanlız. Hem de fiyatı 3000 liranın çok daha üstünde. 4500 - 5000 lira civarında diye biliyorum ben.
Kullanıcı avatarı
fsenturk

Mesaj fsenturk » 01 Tem 2020, 16:42

Steinhart'ın Türkiyede teknik desteği yok diye biliyorum. Fiyatı da 490Euro yani 3800 lira civarında. Benzer görüntüde olan fakat daha makul olan Stührling adında bir saat var. Türkiyede teknik servisi var galiba. Fiyatı 2290 TL
Resim

Satış Linki :
https://www.hepsiburada.com/stuhrling-3 ... .3.fashion
Kullanıcı avatarı
fsenturk

Mesaj bumega » 01 Tem 2020, 17:27

Hamilton öneririm bende. Bu model 3500 tl civarinda. Siyah kadrani da mevcut. Kriteriniz disinda kalan kısmı ise kasa capi. Zannedersem 40 mm. Bi goz atmanizda fayda var. F/p cok yuksek bir swiss diver. [emoji1303]Resim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
bumega

Mesaj mrtkrks » 01 Tem 2020, 20:55

Tüm forumdaşlara bir soru sormak istiyorum.

Sarı sitede aşağıdaki gibi bir longines hydroconquest quartz var mesela fiyatı da 2900 lira.
Sırf otomatik diye Stührling marka Rolex GMT Master’a çok çok benzeyen bir saat mı almayı tercih etmeliyiz.

@fsenturk lütfen yanlış anlama. Senin önerdiğin saat üzerinden böyle bir sormuş oldum ama tamamen merak gerçekten.

Resim

Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj fsenturk » 02 Tem 2020, 12:59

mrtkrks yazdı:Tüm forumdaşlara bir soru sormak istiyorum.

Sarı sitede aşağıdaki gibi bir longines hydroconquest quartz var mesela fiyatı da 2900 lira.
Sırf otomatik diye Stührling marka Rolex GMT Master’a çok çok benzeyen bir saat mı almayı tercih etmeliyiz.

@fsenturk lütfen yanlış anlama. Senin önerdiğin saat üzerinden böyle bir sormuş oldum ama tamamen merak gerçekten.

Resim

Yok kardeşim ne yanlış anlayacağım.

Aslında ihtiyaca göre yapacağın alışveriş şekli değişir . Mesela :
1-)İhtiyacın Lüks gözüksün şık gözüksün para önemli değil dersen o zaman = Rolex

2-) Çok Lüks gözükmese de olur ama içindeki otomatik mekanizması kaliteli olsun derseniz, az buçuk da parasal olarak kendimi kasabilirim derseniz o zaman Tudor, Longiness v.s

3-)Otomatik Mekanizma kaliteli olsun, sağlam olsun ama cebimi de yormasın derseniz : Seiko SKX, veya yeni Seiko 5 diverler, Steinhart

4-)Şık dursun, Otomatik Mekanizma olsun ama çok da para vermek istemiyorum, sonuçta içini kimse görmüyor, zamanı doğru göstersin yeter derseniz o zaman "Stührling, Tissel, Parnis"

5-) Başlarım mekanizmasına, sağlam olsun, zamanı doğru göstersin bir de su geçirmesin yeter diyorsanız o zaman saat dünyasının tartışmasız kralı CASIO F91 :thumbup: :D

(Ben çocukluktan Seikocu olduğum için Seikoya yatırım yapardım. Kolumdaki dalgıç saati de Seiko Solar PADI zaten. Yüzme bilmiyorum lakin orası aramızda kalsın çaktırmayın :D )
Kullanıcı avatarı
fsenturk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 216 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners