TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Citizen AN3420 Hakkında Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Citizen AN3420 Hakkında Yorum

Mesaj ogux06 » 01 Nis 2011, 23:39

Arkadaşlar ebaydan 130 dolara Citizen an3420 choronograph saat aldım. Daha önceden saatler üzerinde pek fazla araştırma yapmamıştım. Sizce bu saat nasıldır verdiğim paraya değer mi? Kalitesi ne durumdadır? Ayrıca internette bu saate ait pek bi bilgi bulamadım. Tr de fiyatı ne civardadır? Saat bu arkadaşlar
Resim
Kullanıcı avatarı
ogux06

Re: Citizen AN3420 Hakkında Yorum

Mesaj Tolgi06 » 02 Nis 2011, 02:11

Citizen'in çoğu modeli Türkiye'de satılmıyor.Bu model ise eco-drive değil yani normal quartz chronograph.Tasarım olarak şık bence.Pilli olması sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok.Özellikle deri kordon, kadran ve saatle uyumlu.Kalite olarak verdiğiniz paranın hakkını verir bence.130$ a eco-drive alınabilirdi ama bu seferde bu tasarıma sahip olmazdı.Sonuç olarak sizin içinize sindiyse ,kalite olarak sizi yarı yolda bırakmaz.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Frax » 02 Nis 2011, 10:31

Görünüm olarak güzel bir saat zaten, saçma moda markaları yerine Citizen almış olmanız da gayet mantıklı. İyi günlerde kullanın şimdiden :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj ogux06 » 02 Nis 2011, 12:12

yardımlarınız için teşekkür ederim. İnternette saat hakkında bilgi bulamayınca bi an sahte olabileceğini düşünmüştüm. Rica etsem bu saatin mekanizmasını gösteren bir resim vaya bi bilgi paylaşabilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
ogux06

Mesaj Frax » 02 Nis 2011, 13:47

Mekanizma Citizen 051C. Pilli bir mekanizma olduğu için mekanizmanın önemi çok da ön planda değil açıkçası. Buna takılmayın pilli olduktan sonra değişen bir şey yok Japon ya da İsviçre malı olması yeterli :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Tolgi06 » 02 Nis 2011, 13:53

Citizen'in çok modeli olduğu için her model hakkında detaylı bilgi bulmanız zor.Mekanizmasının fotoğrafını bulmanız zor.Özelliklerini ise google a citizen an3420 yazarsanız sonuçlar çıkacaktır.Mekanizma klasik Citizen chronograph mekanizma. Çok söyleyecek bir şey yok.Dayanıklı bir mekanizma ama.Pili bitince değiştirdiğiniz sürece zaten sorun olmaz :D .Ayrıca Frax'ın dediğine de katılıyorum.
Bu arada saatinizi iyi günlerde kullanın ...
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj ogux06 » 02 Nis 2011, 14:34

Teşekkür ederim. Benim için görünüm ön plandaydı. Sizlerinde söylediğiniz gibi moda markalarına para vermek istemedim. O yüzden bu saate yöneldim. 5 yıl ömrü olsun bnm için kâfi. Pili bitersede değişiriz artık. :D
Kullanıcı avatarı
ogux06

Mesaj drk » 02 Nis 2011, 14:41

Güle güle kullanın. Eğer saatin başına birşey gelmezse 5 yıldan çok daha fazla yaşayacağına eminim. :)
Kullanıcı avatarı
drk

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners