Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Ahbob » 01 Nis 2011, 17:50
Arkadaslar / Agabeyler bu saati ilk gordugum anda vuruldum.Iki gun once bu forumda BFS'leri gordum onlar da beni cok etkiledi ama bunlarin yeri ayri.

Herneyse yaklasik 1 ay once Bagdat Caddesi'ndeki Aydin Saat'e sordugumda bana bunlar eski model elimizde yok diyerek birkac Seiko 5 gostermislerdi ki onlar da beni tatmin etmedi.Begendim saati internette gordum ve tekrar vuruldum.
http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-automatic-mens-100m-sport-watch-srp031k1-srp031.htmhttp://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-srp029k1-automatic-mens-100m-sports-watch-srp029.htmSaatler bunlar sanki 2. saatin kadrani biraz degisik gibi geldi ama onun siyah kayisiyla olan uyumu cok hosuma gitti.Bu saatlerden hangisini onerirsiniz?Ve benim asil sorum bu siteden daha once hic alisveris yapmadigim icin usulu bilmiyorum.Ne kadar zamanda gelir, gumruk vb. hic anlamam.Daha once buradan alisveris yapanlarin tecrubelerini paylasmasini istiyorum.Simdiden tesekkur ederim.
-

Ahbob
-
Ahbob » 01 Nis 2011, 18:27
Bu incelemede kesfettim zaten saati.Istanbul'da umudum Aydin Saatti onlar da satmiyoruz diyince yikilmistim.Bu site alisveris icin guvenilir midir?Gumruk sorunu konusuluyor genel olarak ama daha once yurtdisindan hic saat almadigim icin bilmiyorum boyle bir sorunla karsilasir miyim?
-

Ahbob
-
Tolgi06 » 01 Nis 2011, 20:39
Bu siteden hiç almadım.Genelde ebay'ı kullanıyorum en azından içim rahat oluyor.Bence sizde ebay'e bakın.Daha ucuza bulma şansınızda yüksek.ebay'de ödemeyi paypal aracılığıyla yapacaksınız.Bu saat çok büyük olasılık gümrüğe takılmaz.150 euro altında gümrük sorunu olmaz olursa bile vergisiz alırsınız 150 euro altını.Dediğiniz sitede güvenilir bir yere benziyor belki forumdan daha önce alan olmuştur bu site aracılığı ile.
-

Tolgi06
-
cenk » 01 Nis 2011, 20:55
verdiğiniz linklerdeki satıcının ebayde de üyelikleri var.ama orada fiyatlar biraz daha yüksek komisyon dolayısıyla.
-

cenk
-
Ahbob » 01 Nis 2011, 21:05
ebaydaki fiyatlara baktim ortalama 20-30$ daha fazla.Bu kadar fiyat farki kucumsenecek bir fark olmasa da benim suandaki tek derdim hangi siteyi tercih etmem gerektigi ve odeme sekli.Ornegin daha paypal nasil kullanilir bilmiyorum.
-

Ahbob
-
Tolgi06 » 01 Nis 2011, 21:15
Ben ebaydeki açık arttırma ürünlerini kastetmiştim ama neyse

.O model şu anda açık artırmada gözüme çarpmadı zaten. Paypal için paypal.com dan kredi kartınızla paypal hesabı açacaksınız.Siz siteye girince sizi talimatlar yönlendirir zaten.
-

Tolgi06
-
DenizKSK » 02 Nis 2011, 16:19
skywatches.com.sg güvenilirdir. 2-3 kişi biliyorum saat alan. 10-11 gün içerisinde posta kapılarına kadar geldi. Herhangi bir problem yaşamadılar.
-

DenizKSK
-
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 154 misafir