Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Ben Saat&Saat mağzalarında Tag Heuer hiç görmedim. Belki bazı zengin muhitlerindeki mağzalarında vardır orasını bilemem. Markaları bırakmasının sebebi ekonomik sebeplerdendir. Yani 1 tane Tag Heuer satıp elde edeceği karı 4-5 adet Casio G-Shock'tan elde ediyor olabilir. Bu sayede çalışanlarının maaşlarını ve dükkan kirasını daha kolay ödüyor olabilir. Yani Türkiye şartlarında herkesin haklı bir sebebi vardır.
Aynı şey konyalı saat mağazaları içinde geçerli, konyalı 4-5 sene önceye kadar tag, longines, morice, oris satıyordu onlarda baya bir güç kaybetti. Bu arada saat ve saat, iban a gelenler bize yeter kampanyasına 1 milyon tl göndermiş.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Saat ve Saat Welder, Greenwich ve benzeri markalarla kendi müşteri kitlesine hitap ediyor. Sattıkları quartz Welder, Armani, Guess gibi markaların maliyetleri ve satış fiyatlarını düşünürsek çok ciddi bir kar marjları oluyordur.
Saat saat'in iyi saat markalarını bırakması değil de iyi saat markalarının saat saat'i bırakması gibi bir durum da olabilir. Çin malı çer çöp saatlerin arasında oris, tag heuer görmek bence marka değerini düşüren bir durum. Distribütör firmalar da bunu fark etmiştir diye düşünüyorum. Yine de bazı saat saat şubelerinde oris ve tag heuer hala bulunabiliyor.