Sizin koleksiyonu görmek lazım sayı kaça ulaştıslhgzl yazdı:@mertk ashford da fiyatlar zamanla değişiyor.Ornek olarak 600 usd ilk bir saat bir hafta ongün sonra 350-400 usd ye düşebiliyor.Arada bir girip takip etmenizde fayda var.Bazen sitede dolaşırken ekstra %5 bazen de nadirde olsa %10 indirim kodu geliyor. Vergi olayına gelince ben haziran başında GL0078 combat sub aldım ürün beş gün sonra Istanbul daydı.Gümrük vergisi olarakta %20 aldılar.Sanırsam hafta ici elimde olur.UPS kargoyla geliyor.
slhgzl yazdı:@mertk ashford da fiyatlar zamanla değişiyor.Ornek olarak 600 usd ilk bir saat bir hafta ongün sonra 350-400 usd ye düşebiliyor.Arada bir girip takip etmenizde fayda var.Bazen sitede dolaşırken ekstra %5 bazen de nadirde olsa %10 indirim kodu geliyor. Vergi olayına gelince ben haziran başında GL0078 combat sub aldım ürün beş gün sonra Istanbul daydı.Gümrük vergisi olarakta %20 aldılar.Sanırsam hafta ici elimde olur.UPS kargoyla geliyor.
mertk yazdı:slhgzl yazdı:@mertk ashford da fiyatlar zamanla değişiyor.Ornek olarak 600 usd ilk bir saat bir hafta ongün sonra 350-400 usd ye düşebiliyor.Arada bir girip takip etmenizde fayda var.Bazen sitede dolaşırken ekstra %5 bazen de nadirde olsa %10 indirim kodu geliyor. Vergi olayına gelince ben haziran başında GL0078 combat sub aldım ürün beş gün sonra Istanbul daydı.Gümrük vergisi olarakta %20 aldılar.Sanırsam hafta ici elimde olur.UPS kargoyla geliyor.
Gümrük vergisini nerede ödediniz yani kargoyla eve gelince ödenmiyor muyudu?Ben öyle biliyordumda.
Ashforddan mı aldınız?
349 USD, ama tabi ilave lojistik+vergi masraflarını da dikkate almanız lazım.syndrome23 yazdı:hocam fiyat için üyelik istiyor, ben de üşendim açıkçasıne kadar acaba fiyat zahmet olmazsa yazar mısınız?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 204 misafir
|